Make your day different

Logo Cover

Tatjana Dragović pokazala kako izgledaju intimne subotnje večeri s partnerom Vlahom Arbulićem, ali i atmosferu iz njihovog luksuzno uređenog doma

Tatjana Dragović, bivša manekenka, na svom Instagram storyju podijelila je trenutke intimne atmosfere iz svog luksuzno uređenog zagrebačkog doma a snimka otkriva kako danas uspješna poduzetnica najviše voli provoditi subotnje večeri. U zagrljaju partnera Vlahe Arbulića i njihove jedinice, kćerkice Luce, uživaju u gledanju filma…

Osim zaljubljenog para, koji broji 9 godina ljubavi, pozornost na intimnoj snimci ukrao je i ukusno uređen dom u centru grada. Dijelove stana u ranijim je objavama već otkrio 32 – godišnji glazbenik Vlaho Arbulić, a sada je to uradila i vlasnica beauty dućana The Lab.

Instagram Story/Screenshot

Njihovim dnevnim boravakom, u kojem dominiraju veliki stol s mramornim uzorkom i nekoliko svijetlosivih stolica, smješten je televizor velikog zaslona i otvoreni zidni kamin.

Cijeli stan uređen je minimalistički, s bijelo obojenim zidovima i namještajem modernih linija, a za uređenje je zaslužan dizajnerski dvojac Franić i Šekoranja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić uživaju titulu najzgodnijeg para na društvenoj sceni. Bivša manekenka za deset dana proslaviti će 45. rođendan, a ljubav s 12 godina mlađim Konavljaninom rodila se 2014. godine. Danas su ponosni roditelji 9 – godišnje kćerkice Luce.

Tatjana iz prvog braka s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem ima sina Emanuela i kćer Amber Mariju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Foto: Instagram/Instagram Story/screenshot


Hzzo


Slični članci