Make your day different

Logo Cover

Tatjana Dragović oduševila u rupičastom kompletu od laganog pletiva koji joj suptilno laska figuri, pronašli smo slične komade za kraj ljeta…

Rupičasti kompleti od heklanog laganog pletiva prilagođavaju se figuri, izgledaju šik, a opet, zbog rastezljive prirode pletenih niti, uvijek su ugodni za nošenje, što ih čini idealnim odabirom tijekom ljetnih mjeseci. Pletivo je potpuno osvojilo svjetske trendseterice i slavne dame, a nije mu odoljela nije ni jedna poznata Hrvatica – Tatjana Dragović.

Pletene heklane haljine bile su velik hit u 90-ima godinama prošlog stoljeća, a ove su se sezone vratile su se na modnu scenu u nikad privlačnijem ruhu.

Tatjana Dragović, bivša manekenka sa zavidnom međunarodnom karijerom i danas uspješna poslovna žena, ovo ljeta oduševila je s nekoliko modela koji imaju poseban fokus na krojevima koji lagano padaju uz tijelo ili onih pripijenih, koje najviše laskaju figuri – zaglađuju struk i stvaraju oblik pješčanog sata.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Prije tjedan dana na otoku Hvaru nosila haljinu od laganog pletiva s potpisom brenda Cult Gaia, a koja ovoga ljeta nema konkurenciju, a  po dolasku u Dubrovnik lijepa 44-godišnja vlasnica zagrebačkog concept storea The Lab, u kojem se, među ostalima, mogu kupiti i kreme koje koristi Victoria Beckham, osvanula je u rupičastom kompletu s dugom suknjom u maniri 90-ih koja suptilno prati liniju tijela, a ispod kojeg se lagano nazirao crni bikini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Istražili smo koje su boje ljetnih pletenih kompleta omiljene među it djevojkama s Instagrama i s kakvim ih komadima najradije spajaju u svakodnevnim prilikama:

 

Oceanbeach, promo/cijena: £35.00
cijena: $55.88
@sunshine.grind
@beauty_hunter_milano
@shop_tresvu
@crochet_inspiration_me
@crochet_inspiration_me
@avvorio3
@aurorasplay

 

Foto: Instagram

Slični članci