Make your day different

Logo Cover

Tarik Filipović slavi 51. rođendan izvan Hrvatske! Supruga Lejla uputila mu je nenadmašivu (i dirljivu!) čestitku, a otkrila je i detalje proslave

Cijenjeni hrvatski glumac Tarik Filipović zakoračio je u novu životnu godinu. Na adresu popularnog voditelja emisije ‘Tko želi biti milijunaš’ čitav dan ne prestaju stizati čestitke, ali nema sumnje kako mu je najemotivniju uputila njegova voljena supruga Lejla Filipović. Bivša Miss Hrvatske svog životnog suputnika, kao i mnoge obožavatelje, dirnula je javnom romantičnom čestitkom kojom je još jednom potvrdila kako je nakon dugih 15 godina braka u njega zaljubljena kao prvog dana… 

U životu jednog od najskladnijih domaćih parova, Tarika i Lejle Filipović, zavladala je slavljenička atmosfera.

Naime, svestrani glumac 51. rođendan slavi u Novom Sadu, a osim mnogobrojnih kolega i prijatelja, veliki dan na poseban način uljepšala mu je njegova i lijepa supruga Lejla Filipović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Nekadašnja Miss Hrvatske ni nakon 15 godina braka ne krije da je u svog odabranika zaljubljena preko ušiju, a povodom njegovog rođendana objavila je dirljivu čestitku koja je mnoge raznježila.

@lejla.filipovic Instagram Story/Screenshot

‘Moja ljubav, moj životni suputnik, moja podrška, moja motivacija i inspiracija danas slavi svoj dan. Da si mi zdrav, sretan i uvijek nasmijan. Da i dalje nesebično dijeliš svoju ljubav, emociju i empatiju. Da nas i dalje uveseljavaš i nasmijavao. Da se i dalje veseliš kao dijete rođendanima i malim sitnicama. Sretan rođendan ljubavi! Volim te beskrajno! Da!’, napisala je 46 – godišnja Dubrovkinja uz fotografiju na kojoj nasmiješeni supružnici poziraju u jednom novosadskom restoranu, a selfie je popratila pjesmom splitskoga pjevača Luke Nižetića ‘Ponekad poželim’.

Bivša Missica putem Instagrama je otkrila kako su povodom rođendana njezinog supruga otputovali u Novi Sad, a sa zabavom su počeli već sinoć u restoranu ‘Nacionalna klasa’, gdje su uživali u dobroj glazbi, ukusnim zalogajima i piću, a slavljenik je dobio i čokoladnu rođendansku tortu.

@lejla.filipovic Instagram Story/Screenshot

Podsjetimo, ljubavna priča jednog od najskladnijih parova hrvatske estrade počela je vrlo zanimljivo. Jednom prilikom otkrili su kako su se ranije poznavali samo iz viđenja, a ljubav je planula tek 2006. godine.

Tarik Filipović svojedobno je ispričao kako mu je Lejla uvijek bila simpatična, ali su se uglavnom tek povremeno susretali. Usprkos tome što je on godinama radio na Ljetnim igrama u njenom rodnom Dubrovniku, čak se nisu ni službeno upoznali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Nije trebalo dugo da se među njima rodi ljubav koju su okrunili brakom u strogoj tajnosti na Silvestrovo 2007. godine.

Tajno vjenčanje dogodilo se samo nekoliko mjeseci nakon što je bivša Miss Hrvatske preuzela Tarikov kipić za TV osobu godine na dodjeli nagrada Večernjakova ruža i tako dala naslutiti da mu je nešto više od prijateljice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Dva mjeseca nakon što su izrekli sudbonosno ‘da’, Lejla i Tarik Filipović postali su roditelji danas 15-godišnjeg sina Armana, uz kojeg imaju i pet godina starijeg Dinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci