Make your day different

Logo Cover

Tarik Filipović iz Španjolske objavio urnebesno smiješnu fotografiju staru 17 godina i pokazao kako je izgledao prije nego je u njegov život ušla Lejla…

Tarik Filipović već neko vrijeme boravi u Španjolskoj gdje snima film ’42 sekunde’ u kojem tumači glavnu ulogu. U Barceloni i Andori domaći glumac i TV voditelj utjelovit će lik i djelo Dragana Matutinovića, legendarnog izbornika vaterpola. A vrijeme između snimanja Tarik krati na društvenim mrežama. Urnebesnom fotografijom na Instagram storiju pokazao je kako je izgledao prije 17 godina kad je u filmu ‘Duga mračna noć’, redatelja Antuna Vrdoljaka, tumačio lik Joke.

Tarik Filipović, 49 – godišnji glumac i TV voditelj, trenutno boravi u Španjolskoj gdje se snima dugometražni, igrani film o vaterpolskoj Furiji na OI ‘92. i legendarnom treneru Draganu Matutinoviću.

Dragan Matutinović u Španjolskoj uživa ‘status božanstva’ otkad je tamošnje vaterpoliste odveo do prve olimpijske medalje.

Matutinovića, koji je postigao prve velike međunarodne uspjehe uključujući osvajanje srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Perthu 1991. godine te na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, u filmu tumači Tarik Filipović. A vrijeme između snimanja najrađe krati na društvenim mrežama.

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)

Na svom Instagram profilu objavio je urnebesnu snimku kadra iz serije ‘Duga mračna noć’ u kojoj je utjelovio ulogu Joke, a na kojoj mu lice krase gusti brkovi.
‘Prije 17 godina. Godinu nakon toga u moj je život ušla Lejla Filipović’, napisao je glumac.

Instagram/screenshot

Tarik i Lejla vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007. godine u Zagrebu, dva mjeseca prije nego što je ona rodila njihovog sina Armana. Svadbeno slavlje za prijatelje priredili su u srpnju 2008.

Foto: Instagram/Instagram Story

Slični članci