Make your day different

Logo Cover

Tamara Ecclestone: ‘Živim u strahu da će se nešto loše dogoditi mojoj kćeri’

Iako se lijepoj Tamari ostvarila životna želja kada je u ožujku 2014. godine postala majka kćerkice Sophije koju je dobila u braku s poduzetnikom Jayom Rutlandom, u posve iskrenom intervjuu za ugledni magazin priznala je kako je morala platiti cijenu beskrajne ljubavi koju osjeća prema svojoj mezimici. Naime, lijepa brineta svakodnevno bije bitku s anksioznim poremećajem kojeg karakterizira iracionalni strah da će se njezinoj mezimici dogoditi nešto loše onog trena kada je ispusti iz vida

 

Kći Bernija i Slavice Ecclestone predana je majka trogodišnje kćerkice Sophije koju je dobila u braku s poduzetnikom Jayom Rutlandom, a iako bi joj mnogi pozavidjeli na njezinom luksuznom životnom stilu, ova brineta je u iskrenom intervjuu za ugledni magazin priznala kako joj je rođenje kćerkice u život unio anksiozno – paranoični poremećaj zbog kojeg joj je jako teško normalno fukncionirati.

@tamaraecclestoneofficial

 

Bogata nasljednica Formule 1 u više se navrata pronašla na udaru kritika radi njezinog stila majčinstva. Činjenica da malena Sophia još uvijek doji i da je jako rijetko u odsustvu majke, tema je brojnih polemika na internetskim platformama. Ipak, 33- godišnja brineta odlučila se suočiti s brojnim kritikama upućenim na njezin stil majčinstva, a to je napravila u emotivnom intervjuu u kojem je priznala kako je beskrajna ljubav koju je osjetila otkako je na svijet donijela malenu Sofiju, u njoj u konačnici izazvala separacijsko anksiozni poremećaj.

@tamaraecclestoneofficial

U iskrenom i emotivnom intervjuu za ugledni Happiful magazin, lijepa je Tamara iskreno progovorila o svojoj bitci s ovim poremećajem kojeg karakterizira iracionalni strah od odvajanja od djeteta koji ju je u konačnici onemogućio da normalno funkcionira. Paranoični strahovi da je njezina mezimica u stalnoj opasnosti, postali su Tamarina svakodnevica.
‘Počela sam patiti od anksioznosti otkako sam postala majka i to je bitka koju vodim svaki dan. Prije majčinstva se nikada nisam susrela s napadima panike, no sada imam ozbiljnu anksioznost i paranoju da se nešto lose može dogoditi Sofiji’

@tamaraecclestoneofficial

 

Prvi dan vrtića njezine mezimice bio je posebno težak i traumatičan za ovu mladu majku. Nakon što je odvela kćerkicu u jaslice, ostala je sjedati u parkiranom autu očekujući poziv osoblja iz vrtića.

‘ Sjedala sam u parkiranom  autu tri sata i ridala. Jay mi je rekao da sam potpuna luđakinja. No ja sam samo gledala u svoj mobitel i čekala da zazvoni. Očekivala sam poziv od teta u vrtiću u kojem će me zamoliti da se hitno vratim u jaslice. Iako mobitel taj dan nije zazvonio, moja briga nije prestala.  Hoće li pasti?Jesam li nešto zaboravila? Je li joj odjeća čista? Mislim da svatko pati od određene doze anksioznosti. Ničiji život nije savršen. Ja jednostavno moram shvatiti da je neću moći svaki put uhvatiti kada padne, i to je brutalna realnost.’ – priznala je Tamara u ovom emotivnom intervjuu kojim je svakako podignula svijest o emocionalnim problemima s kojima se brojne žene susreću onog trena kada postanu majke.

@tamaraecclestoneofficial

 

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci