Make your day different

Logo Cover

Talinda Bennington: ‘Izgubila sam svoju srodnu dušu, a moja djeca svog heroja’

Supruga preminulog frontmana Linkin Parka prekinula je šutnju tjedan dana od njegove smrti i u emotivnom intervjuu otkrila kako joj se život rasuo u trenu

Žena koja je prerano ostala udovica, Talinda Bennington,  s tragično preminulim Chesterom  bila je 12 godina u braku i dalje je u šoku jer je ljubav njezina života prerano otišao.

‘Izgubila sam svoju srodnu dušu, a moja djeca svog heroja – svog tatu. Život nam je bio kao iz bajke, a u sekundi se pretvorio u neku bolesnu Shakespearijansku tragediju. Jednostavno ne znam kako da krenem dalje. Jedini način jest da odgajam našu djecu sa svim atomima ljubavi –  priznala je shrvana 36 – godišnja Talindau u emotivnom priopćenju za javnost.

 

Dodala je kako zna da će Chesterovi fanovi zauvijek ‘oživljavati’ uspomenu na njega i to je jedino raduje. Talinda kaže da je frontman žestokog benda bio divna osoba prepuna ljubavi s anđeoskim glasom.

 

@snapbacksheldon

Frontmen Linkin Parka objesio se u svom domu u Palos Verdesu blizu Los Angelesa. U tuzi je ostavio šestero djece, troje koje ima s Talindom i troje iz prijašnjeg braka. Bennington se u prošlosti borio s drogom, alkoholom  i depresijom, a ovaj tjedan je s bendom trebao krenuti na turneju.

Chester je oduvijek, govorio je, znao da će biti rock zvijezda. Sve pjesme je napisao razmišljajući o sebi te o vlastitim iskustvima iz kojih je „vukao“ bol. Stalno si je pokušavao nešto dokazivati te je išao glavom kroz zid. Jedan od najbližih prijatelja bio mu je legendarni glazbenik Chris Cornell koji se također ubio vješanjem prije dva mjeseca.

Autor: Ana Ismailovski

Fotografije: Getty Images/ Guliver ImageHzzo

Slični članci