Make your day different

Logo Cover

Tajna proizvoda koji je osvojio srca svjetskih make-up gurua

Riječ je o Velvetizeru, novom proizvodu mega popularnog brenda Urban Decay koji je u rekordnom roku postao must-have proizvod u kozmetičkim torbicama svake zaljubljenice beauty scene

Ovaj proizvod, u svega nekoliko dana svoga postojanja već je osvojio srca brojnih make up gurua diljem svijeta, te polako ali sigurno stječe svoje mjesto na listi must-have beauty proizvoda uz brojne druge Urban Decay uspješnice kao što su All Nighter setting spray, NAKED palete sjenila ili pak Potion primer za oči.

@urbandecaycosmetics

Dolazi u prigodnom ljubičastom velvet pakiranju od 8g s poklopcem koji omogućuje rasprašivanje proizvoda. Njegova cijena iznosi 34 USD$, no kako biste ga nabavili čeka vas poprilična muka jer je proizvod rasprodan u rekordnom vremenu.

Što ga čini posebnim?

@urbandecaycosmetics

Riječ je o fino mljevenom puderu koji za razliku od drugih ne stavljate nakon nanošenja tekućeg pudera, već ga prije nanošenja miješate s njim. Tako vaš tekući puder dobiva na intenzitetu i dugotrajnosti, dok vaša koža izgleda besprijekorno i zdravo. Ovaj puder kreiran tako da prilikom miješanja s tekućim puderom ne mijenja njegovu boju. Samim tim olakšan vam je izbor tekućeg pudera jer ne morate strahovati od toga kako će on izgledati kada na lice nanesete i ostale proizvode.

Fotografije: Instagram
Autor: M.S


Hzzo


Slični članci