Make your day different

Logo Cover

Svijet se izruguje Kanyeovoj tematskoj rođendanskoj zabavi, a on je bio tako sretan i (konačno!) nasmijan

Kim definitivno zna kako zabaviti svog muža, a tema partija, koju ćete ili pogoditi od prve ili nikada nećete pogoditi, očito je bila pun pogodak, jer se Kanye već dugo nije tako nasmijan pokazao u javnosti….

Kim Kardashian je prije tjedan dana priredila veliki rođendanski party za svoju mezimicu North i njenu sestričnu Penelope. Zabava je bila velika, pompozna i organizirana na temu jednoroga.

U organizaciji zabave Kim se poprilično dokazala, a onda je na red došla zabava za muža, a ona je, čini se, također bila pun pogodak, ma što svijet na nju rekao. Kad žena zna na što se njen muž najviše pali, onda će žena mužu napraviti i takvu zabavu, a kad je o Kanyeu riječ, očito ne postoji veći fetiš od – samoga sebe.

Da, da, glavna tema Kanyeove zabava bio je – Kanye, u svim oblicima. Tako se njegovo lice ukazalo na gotovo svakom slatkišu, a kako je Kim tematski objedinila 41. godišnjicu rođenja svog voljenog s promocijom njegovom najnovijeg albuma ‘Ye’, tako su se i detalji vezani uz album našli u napitcima.

@kourtneykardashian

 

@kimkardashian

Imao je i svog mađioničara koji je uzvanicima priredio majstorsku zabavu, a koliko je sam Kanye uživao u svom danu osvjedočio je slikajući se sa svima na zabavi, nasmijan od uha do uha, onako kako ga je gotovo nemoguće vidjeti u javnosti.

@ourcultureshock

 

https://www.instagram.com/p/Bj21EE6hd9e/?taken-by=kanyew.est

 

https://www.instagram.com/p/Bj5lEwBlPsW/?taken-by=liorsuchard

I nekako nam se čini da se Kanye u ovakvom okruženju, u slavu samoga sebe, doista osjeća najbolje i najsretnije.

@kanyew.est

A nije to ni sve što mu je Kim ovako javno priredila. Uslijedila je i počasna fotografija na Instagramu na kojoj je dopisala: “Sretan rođendan, dragi! Bila je ovo burna godina, ali tu smo gdje jesmo i život je dobar! A ja sam jako ponosna na tebe jer izbacuješ album za albumom i ispunjavaš svoje snove. Inspiriraš me da i ja nemoguće pretvorim u moguće. Volim te!’

@kimkardashian

 

@kickbackshow

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci