Make your day different

Logo Cover

Svi su gledali samo u nju: Pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla kći Catherine Zeta-Jones

Iako velška glumica Catherine Zeta-Jones i u petom desetljeću svog života nosi titulu jedne od najljepših žena na svijetu, na sinoćnjoj glamuroznoj večeri svi su pogledi bili uprti u njezinu kćer Carys….

 

Sinoćnja revija sklopu Dolce & Gabbana Women’s Couture Fashion Showa okupila je brojne svjetske zvijezde, a svi su pogledi bili uprti u glumicu Catherine Zetu-Jones koja se pojavila u pratnji svoje 14 – godišnje kćeri Carys. Slavna mama i kćer su zablistale u jednostavnim stylinzima, pa se lijepa velška glumica odlučila za prozirnu haljinu s korzetom dok je njezina kćer plijenila poglede u jednostavnom crnom kombinezonu s off shoulder topom. Iako 48 – godišnja glumica nosi titulu jedne od najljepših žena na svijetu, na glamuroznoj ju je večeri zasjenila njezina prelijepa kćer.

 

@gheir

Catherine broji 17. godinu braka s 25 godina starijim glumcem Michaelom Douglasom, a unatoč činjenici da su preživjeli teške trenutke u svojim životima, i dalje su jedno drugome najveći oslonac. Poznati su supružnici ponosni roditelji 14 – Carys te 17- godišnjeg Dylana.

@carys.douglas

Fotografije: Instagram

Slični članci