Make your day different

Logo Cover

Svi se pitaju što mu se dogodilo? Junak kultne serije ‘Prijatelji’ šokirao transformacijom, izgleda potpuno neprepoznatljivo…

Otkako se proslavio ulogom Chandlera Binga u kultnoj seriji ‘Prijatelji’, Matthew Perry godinama je bio miljenik žena, a danas bi ga jedva uspjeli prepoznati. Nakon podužeg izbivanja iz javnosti slavni glumac snimljen je na ulicama Los Angelesa prilikom odlaska u dežurnu ljekarnu, gdje je šokirao potpuno drugačijim imidžem. Nimalo glamurozan i s cigaretom u ruci, Matthew je privlačio poglede u zapuštenom izdanju, a nevjerojatnom transformacijom šokirao je svjetsku javnost…

Dok je mnogim slavnim licima boravak u izolaciji godio, čini se kako Matthewu Perryju baš i nije išao na ruku.

Naime, 50-godišnjeg glumca, javnosti najpoznatijeg po ulozi Chandlera Binga u čuvenoj seriji ‘Prijatelji’, paparazzi su uhvatili na ulicama Los Angelesa prilikom posjeta dežurnoj ljekarni, gdje se uputio u zapuštenom i nimalo glamuroznom izdanju.

@multixmatt

Osim što se prilično ‘zaokružio’, njegovo lice izgleda pomalo deformirano, a rijetko tko uspio bi ga prepoznati na prvi pogled.

Odjeven u običnu sivu majicu i crni donji dio trenirke, Matthew se pokušao sakriti ispod sive šilterice, no nije uspio promaknuti spremnim fotografima koji su se našli ispred ljekarne u Malibuu.

@multixmatt

S cigaretom u ruci i namrštenog izraza lica, televizijski glumac šokirao je svoje obožavatelje diljem svijeta, no čini se kako on baš i ne mari za to kako izgleda.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u javnost su procurile prve fotografije junaka serije ‘Prijatelji’ nakon dvije godine izbivanja iz javnog života, a već tada su do izražaja došli kilogrami viška i pomalo neuredan imidž.

@variousarchivies

Mnogi pretpostavljaju kako je ova nevjerojatna transformacija posljedica njegovog nedavnog ljubavnog brodoloma.

Naime, prije mjesec dana Matthew Perry prekinuo je dvogodišnju ljubavnu vezu s partnericom Molly Hurwitz, agenticom za talente koja mu je bila najveća podrška u borbi protiv ovisnosti.

‘Prekinuli su nedavno. Ostali su u prijateljskim odnosima, ali svatko je odlučio ići svojim putem’, otkrio je nedavno izvor blizak bivšem paru za američke medije.

Foto: Instagram

Slični članci