Make your day different

Logo Cover

Svi detalji kraljevskog skandala: Otac Meghan Markle izigrao povjerenje kćeri, priuštio joj noćnu moru, ali to nije sve…

Samo par dana uoči vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja, drama vezana za obiteljske probleme buduće vojvotkinje doživjela je svoj vrhunac. Iako je buduću mladenku pred oltar trebao odvesti njezin otac Thomas Markle, čini se kako je nepovratno izigrao povjerenje svoje kćeri i pri tom dobro zaradio. U međuvremenu, princ Harry za cijelu situaciju krivi samo sebe…. Ipak, iz sata u sat pristižu nove informacije pa je tako Thomas Markle za TMZ je izjavio kako se predomislio nakon što je razgovarao s Meghan, te da će je ipak ispratiti do oltara. Čini se da otac Meghan Markle namjerava otputovati do Windsora i prisustvovati vjenčanju.

Iako je Thomas Markle trebao biti taj koji će ovu subotu svoju kćer odvesti pred oltar i biti uz nju kada bude izricala sudbonosno ‘da’ princu Harryju, izgleda kako je povjerenje Meghan Markle potpuno izigrano. Naime, Thomas je pod krinkom ‘velebnih priprema’ za veliki dan svoje kćeri uhvaćen na paparazzo fotografijama kako se priprema za veliki dan. Potom su u javnost iscurile fotografije kako sjedi u kafiću čitajući knjigu o britanskim znamenitostima i povijesti Ujedinjenog Kraljevstva.

@q1069vegas

I ništa to ne bi bilo odveć čudno  da Daily Mail nije objavio snimku koja je raskrinkala ‘brižnog oca’. Naime, fotografije su bile namještene jer je Thomas udružio snage s paparazzom Jeffom Raynerom i pri tom su oboje dobro zaradili. Nakon toga strani mediji javljaju da je uslijed stresa doživio srčani udar no Thomas je još jednom uhvaćen u laži – ovaj put raskrinkali su ga nepotplaćeni paparazzi koji su ga umjesto u bolnici fotografirali ispred njegove kuće.

 

@royalfamiliesinfocus

Tako je Kensingtonska palača dovedena pred gotov čin te je četiri dana prije vjenčanja objavila službeno priopćenje.

Ovo je težak i jako osoban trenutak za gospođicu Markle samo nekoliko dana prije vjenčanja. Ona i princ Harry ponovno mole za razumijevanje i poštovanje u ovoj teškoj situaciji – stoji u priopćenju glasnogovornika Kensingtonske palače, no u njemu nije navedeno hoće li Thomas prisustvovati samoj ceremoniji.

Izvori bliski paru za strane medije otkrivaju kako princ Harry za cijelu situaciju krivi sebe tvrdeći da je Meghan ni kriva ni dužna platila cijenu svoje ljubavi prema njemu. U međuvremenu, u britansku prijestolnicu već su stigli neki od članova Meghanine obitelji iako navodno uopće nisu bili pozvani na vjenčanje.

 

@royalfamiliesinfocus

Pa iako je ova priča iz bajke poprimila sve elemente drame i narativa dostojnog jedne sapunice, za pretpostaviti je kako će se kraljevska obitelj pobrinuti da sama ceremonija vjenčanja prođe bez većih ekscesa. Ili će se vraški potruditi da ih sakriju od okrilja javnosti.

 

@royal_cambridges

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci