Make your day different

Logo Cover

Svi bruje o Diorovoj kampanji čije je zaštitno lice Deva Cassel! Kći Monice Bellucci zadivila bezvremenskom ljepotom koju je naslijedila od mame

Mlađahna ljepotica Deva Cassel, kći glumice Monice Bellucci i redatelja Vincenta Cassela, svakim danom broji sve više poslovnih angažmana, a nedavno joj je pripala čast postati zaštitnim licem glasovite francuske kuće Dior. Da je manekenka u usponu od majke naslijedila zavodljiv izgled i talent za poziranje, najbolje potvrđuju senzacionalne fotografije nastale u sklopu modnog editoriala o kojima sada bruji cijeli svijet…

Mlada nada modne industrije Deva Cassel postala je zaštitno lice francuske kuće Dior i (iznova!) očarala svjetsku javnost svojom bezvremenskom ljepotom.

Zgodna 19-godišnja kći talijanske glumice Monice Bellucci i glumca Vincenta Cassela u protekle dvije godine nanizala je brojne uspjehe na modnom polju, među kojima je najveća nedavna kampanja modne kuće Dior.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Magazine Review World’s (@magazinerevieworlds)

Mlađahna ljepotica postala je zaštitnim licem francuskog modnog i kozmetičkog diva, a u modnom editorijalu zablistala je u nekoliko romantičnih, uglavnom čipkanih izdanja i ostavila svijet u deliriju bezvremenskom ljepotom.

‘Najljepša djevojka na svijetu’, ‘Monica Bellucci broj 2’, ‘Lijepa kao mama’, ‘O Bože, prekrasna si’, bili su samo neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@devacassel)

Iako joj je tek 19 godina, atraktivna Deva Cassel već je jedno od najpoznatijih imena u modnoj industriji, što i ne čudi, s obzirom na to da je od majke naslijedila samo najbolje gene.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dior Official (@dior)

Monica Bellucci i Vincent Cassel upoznali su se 1996. godine na snimanju filma ‘The Apartment’, gdje je među njima i zaiskrilo. Bivši supružnici uplovili su u bračnu luku tri godine kasnije, a 2004. kao kruna ljubavi stigla im je kći Deva.

Osim nje, talijanska glumica i cijenjeni redatelj imaju i 14-godišnju kćer Leonie. Na iznenađenje mnogih, njihova ljubavna priča došla je svom kraju u kolovozu 2013. godine, no i dalje zajednički odgajaju svoju djecu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci