Make your day different

Logo Cover

Sve o pomalo bizarnom trendu koji je postao nova opsesija svjetskih celeba, a nitko nije siguran zašto…

Baš kada smo pomislili kako nas u svijetu mode više ništa ne može iznenaditi, pojavio se novi, pomalo bizarni trend kojem je svoj blagoslov dala pop princeza Rihanna, ali i brojne druge svjetske fashionistice.  Naime, traper – remen najnoviji je bestseller dućana luksuznom dizajnerskom odjećom, a osim neobičnim izgledom, šokirat će vas i svojom paprenom cijenom…

U svojoj kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2018. renomirani dizajner Ben Taverniti za modnu kuću Unravel Project predstavio je komad koji je preko noći postao pravi hit među pripadnicama urbane modne scene. Riječ je o visoko rezanim trapericama, bez nogavica.  Još uvijek nema razloga za uzbunu, budući da ove hlače, ako ih tako uopće možemo nazvati, nisu zamišljene kao mikroskopska mini suknja, već kao inovativni modni dodatak koji dodatno pomiče granice eksperimentalne mode. Na reviji prikazanoj u Parizu nesvakidašnji komad stiliziran je na čak tri načina, a najuspješniji je bio onaj u kombinaciji s visokim crnim čizmama iznad koljena i predimenzioniranom bijelom džemper-haljinom. Traper remen izrazio je zanosnu figuru manekenke, te ujedno učvrstio rubove džempera.

 

@bentaverniti_unravelproj
@bentaverniti_unravelproj
@bentaverniti_unravelproj

Taj styling uveliko se svidio pjevačici Rihanni koja je svega nekoliko dana nakon revije viđena u vrlo sličnom izdanju. Riri je crni traper remen uskladila s kratkom T-shirt haljinicom i predimenzioniranom traper jaknom.

 

@bentaverniti_unravelproj

Moramo priznati da tako ‘corset belt’ stiliziran izgleda izuzetno chic, te kako donekle možemo razumjeti hype, no u obzir dakako treba uzeti i suludu cijenu po kojoj se ovaj modni dodatak prodaje. Remen je naime dostupan u ponudi najpoznatijeg dizajnerskog on-line multibrand dućana Netaportera,  a njegova cijena iznosi vrtoglavih 2,219 kn.

 

Netaporter,  2,219kn

Foto: Instagram/promo


Slični članci