Make your day different

Logo Cover

Sve o intimnoj proslavi ljubavi princa Harryja i Meghan Markle, ali i tajnim pripremama za medeni mjesec

Nakon što je Meghan Markle izrekla svoje sudbonosno ‘da’ princu Harryju u Kapelici svetog Jurja, kraljevski bračni par se iz dvorca Windsor automobilom Jaguar zaputio do obližnje Frogmore House. Tamo su Meghan i Harry u društvu 200 -ak najbližih prijatelja i članova svoje obitelji slavili ljubav do sitnih noćnih sati….

Jučerašnji dan će ostati zapisan u povijesti! Meghan Markle i princ Harry službeno su bračni par. Par je ispred brojnih uglednih uzvanika izmijenio bračne zavjete  u Kapelici svetog Jurja.

@meghanmarkle_hd

Za vrijeme ceremonije vjenčanja orkestar je pjevao pjesmu ‘Stand by me’, a na izlasku iz Kapelice svirale dvije pjesme koje su mladenci odabrali: ‘Symphony No. 1 in B-flat’ Williama Boycea i ‘Amen This Little Light of Mine Jester Hairston i Harry Dixon Loes.

@meghanmarkle_hd

Nakon što je postala članica kraljevske obitelji, Meghan Markle se iz vjenčanice s potpisom Clare Waight Keller preodjenula u jednostavnu bijelu toaletu s potpisom Stelle McCartney. U njoj se iz dvorca Windsor sa svojim suprugom princom Harryjem zaputila u Frogmore House gdje su mladenci u krugu samo dvjestotinjak najbližih prijatelja i članova obitelji proslavili svoje vjenčanje.

 

@meghanmarkle_hd

 

Party  je organizirao princ Charles, a iako je medijima bio zabranjen pristup samom slavlju, strani mediji prenose kako je zabava potrajala dugo u noć.

 

@meghanmarkle_hd
@meghanmarkle_hd

Pa iako je jučerašnji dan bio iznimno naporan za kraljevski par, posebno uzevši u obzir kako su milijuni ljudi diljem svijeta pratili njihov svaki korak, medeni mjesec će ipak morati još pričekati.

@meghanmarkle_hd

Naime, umjesto uživanja u prvim trenucima bračne sreće, ispred Meghan i princa Harryja su brojne kraljevske obveze, a prva od njih počinje već u utorak. Nakon što novopečeni bračni par ispuni sve svoje obveze, strani mediji navode kako će se supružnici zaputiti u Namibiju, a smjestit će se u ekskluzivnom resortu Honibab Valley Campu u Kaokolandu.

@naturalselectiontravel
@insights_adventure_travel

Fotografije: Instagram


Slični članci