Make your day different

Logo Cover

Suze i znoj Marina Čilića u svjetskom hramu tenisa

Zahvaljujući petoj pobjedi nad Querreyjem, naš teniski as je postao drugi hrvatski tenisač koji se probio do finala u All England Clubu, no wimbledonski naslov usljed je Marinove ozljede pripao Švicarcu Rogeru Federeru..

Marin je u velikom finalu igrao protiv Švicaraca Rogera Federera, čiji su napeti meč gledale dupkom pune tribine i milijuni gledatelja ispred malih ekrana diljem svijeta. Nažalost, ovom okršaju presudila je ozljeda zbog koje Marin nije uspio dati sve od sebe na terenu. Povreda stopala s kojim je naš teniski as već prije imao problema, dodatno se upalila naglim pokretom kod proklizavanja i onemogućila Marina da u ovom okršaju sa Švicarcem da sve od sebe što ga je u konačnici dovelo do suza.

Dupkom pune wimbledonske tribine suosjećale su s Marinom, koji je bez obzira na nesretne okolnosti, svojom dosadašnjom karijerom opravdao titulu teniskog favorita na čije je uspjehe ponosna cijela Hrvatska.

Ovom završnicom londonskog Grand Slama, Roger Federer osvojio je svoj 8. naslov u Wimbledonu, a Marin će utjehu pronaći u ženi svog života, Kristini Milković koja je posljednjih sedam godina s njim dijelila sve poraze, terete velikih očekivanja ali i briljantne pobjede kojima je obasjao i cijelu Lijepu Našu.

@marincilic_official

Fotografije: Instagram, Guliver/Cover Images


Slični članci