Make your day different

Logo Cover

Sutra je pun mjesec! Ova 4 znaka Zodijaka će najznažnije (i najluđe!) osjetiti njegov snažan utjecaj, a evo i kako….

Mjesec i njegove razne faze na neki način utječu na sve, to je prirodna pojava. Pripazite na ove zvijezdane znakove kada je Pun mjesec. Tijekom Mladog i Punog Mjeseca, gravitacija Sunca pojačava mjesečinu, uzrokujući porast magnetske plime, pa zamislite što nam čini.

Mjesec utječe na mentalni univerzum, to povlači naše emocije, našu prosudbu. Može čak poremetiti naše razmišljanje i učiniti nas paranoičnim. Ali mjesec nam također može dati snagu, magiju i magično razmišljanje. Zato, ako se vježba magična umjetnost, uvijek se za vrijeme Punog Mjeseca sudjeluje u ceremonijalnoj magiji.

 
 
 
 
 
 
@ylo_violin

Sljedeći Puni Mjesec stiže u znaku Lava 9. veljače 2020., pa u znaku Riba 23. veljače.

Za neke horoskopske znakove učinci Punog Mjeseca jači su nego za druge. Ali koga najviše pogađa Puni Mjesec?

  Advertisement
  Advertisement

Prema astrologiji, ova četiri znaka Zodijaka će najvjerovatnije osjetiti najsnažnije učinke Punog Mjeseca.

 

1. Strijelac
Poznat kao najotvoreniji od svih znakova Zodijaka prema fenomenalnim i eteričnim pojavama, Strijelci se lako odriču svega kad zaživi Puni Mjesec.  Strijelac može postati vrlo osjećajan za vrijeme Punog Mjeseca, ponekada i paranoičan, a kad jednom povrate svoju viziju, sići će i isplanirati nešto divno za budućnost.

 
 
@incand3sc3nt_

2. Vaga
Sve što treba je samo da jedan mali kozmički potisak i Vage mogu pasti u bezobličan nesklad i neravnotežu. Vage su prilično stabilne osobe. Navikli su da sve drže pod kontrolom, iako ne žele potiskivati ​​svoje osjećaje, uspijevaju biti primjeri stoicizma i čvrstog stava. To je sve dok se, naravno, na nebu ne podigne puni Mjesec! Uravnoteženost im oduzima energiju, a kad povlačenje Mjeseca započne to je kao da se za njih otvaraju poplave. Očekujte suze, divlje ideje, seksi vremena i pomalo samoljublja.

@thaw__tar

3. Jarac  
Puni Mjesec u zanku Jarca? Dobit ćete gomilu ljudi koji su uzbudljivi i spremni zapaliti svijet vatrom … osim što oni to stvarno ne mogu, zar ne? I tako, Puni Mjesec može pobuditi frustraciju u Jarčevima. Dobra stvar kod njih je da oni mogu prenijeti frustraciju u kreativnost, a često to rade i tijekom Punog Mjeseca.

Advertisement
Advertisement

4. Ovan  
Ovan, Ovan, Ovan. Kad želimo znati kako Pun Mjesec utječe na ljude, samo stavite Ovna pod Pun Mjesec i dobićete recept za punu lavinu emocija. Seksualna paranoja velika je stvar za našeg ratnog Ovna. Ne poznajete ljubomoru sve dok niste upoznali posebno neurotičnog Ovna pod punim mjesecom.

Foto: Instagram

Slični članci