Make your day different

Logo Cover

Supruga Ivice Kostelića najponosnija je mama! Pohvalila se preslatkim prizorom s ljetovanja koji odaje kako se slažu njezine blizanke Jana i Kata

Bivši hrvatski skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin vješto skrivaju privatni život od od očiju znatiželjnika, no s vremena na vrijeme na društvenim mrežama podijele pokoju fotografiju svojih mezimaca i svaki put iznova oduševe javnost. Obitelj proslavljenog sportaša trenutno odmara na obali, a njegova životna suputnica razgalila je mnoga srca preslatkim (i rijetkim!) prizorom koji odaje kako se slažu njihove blizanke Jana i Kata…

Nakon poduže pauze od objavljivanja, bivša skijašica Elin Kostelić počastila je javnost novom fotografijom svojih mezimica – jednoipolgodišnjih blizanki Jana i Kata.

Supruga nekadašnjeg hrvatskog skijaša rijetko iznosi detalje iz privatnog života u medijima, no ovoga puta nije mogla odoljeti da se ne pohvali preslatkim prizorom s ljetovanja.

@ivicakostelic

Poznata obitelj posljednjih dana odmara na Jadranskoj obali, a čini se kako skijaškom treneru i njegovoj izabranici nije nimalo dosadno uz četvero preslatkih mezimaca. Da je tako, najbolje potvrđuje nova objava na Instagram Storyju samozatajne Islanđanke.

Elin Kostelć podijelila je fotografiju svojih blizanki koja odaje koliko su povezne. Jedna od djevojčica naslonila je glavu na svoju sestru i obgrlila je jednom rukom, dok se drugom oslonila na kameni zidić.

 
Instagram Story / Screenshot

Zanimljivo je i da su i Jana i Kata, baš poput svoje starije braće petogodišnjeg Ivana i godinu dana mlađeg Leona, od mame Islanđanke naslijedile plavu kosu, koja je u ovoj njihovoj dobi gotovo bijela.

Nekadašnji skijaš i njegova životna suputnica sudbonosno ‘da’ izgovorili su u svibnju 2014. godine, a oduvijek su govorili da žele veliku obitelj, što im se lani i ostvarilo.

@elinarnars

Elin Kostelić potpuno se prilagodila hrvatskom stilu života, koji se znatno razlikuje od onog u njenoj rodnoj zemlji. Ipak, nedavno je otkrila kako nema ništa protiv toga te kako je vrlo sretna uz svog supruga i djecu.

‘Na Islandu je najnormalnije da žena radi kad je trudna i do 36. tjedna. S druge strane najnormalnije je da i muž uzima porodiljni dopust i čuva bebu. Ovdje muškarac zaradi, a žena je doma. Nije to ništa strašno, ne znači da je to bolje ili lošije. To je jednostavno tako. Ja sam isto kod kuće s djecom i lijepo mi je. Normalno da ću ja usisavati i kuhati kad sam već doma. Suprug nije doma, a neka on onda zaradi i donese lovu’, ispričala je Elin u intervjuu za Narodni Radio.

Foto: Instagram

Slični članci