Make your day different

Logo Cover

Supruga Georgea Clooneyja modno je očarala svijet, a sve će vam biti jasno kad bolje upoznate i punicu

Baria Alamuddin, majka odvjetnice Amal Clooney i punica slavnog glumca i redatelja Georgea Clooneya, ovih dana boravi u New Yorku kako bi slavnom paru bila pri ruci i pomoći oko njihovih 10 mjeseci starih blizanaca.

Premda je Amal Clooney udajom za slavnog holivudskog glumca navikla biti sve vrijeme ‘pod povečalom’ javnosti ovih dana pažnju svjetske javnosti i znatiželjnika plijeni jedna druga žena iz obitelji – Baria Alamuddin, Clooneyjeva punica. I to ponajviše zbog svog osebujnog stila odijevanja. Sam pogled na njezine modne odabire jasno otkriva od koga je lijepa Amal naslijedila sklonost prema modnim igricama.

@george_clooney_fanpage

 

@clooneys_enemies_of_democracy

Kao i svaka baka, tako je i Baria, iznimno vezana unuke. Prošlog ljeta u potpunosti je preuzela brigu o blizancima slavnog para, prvo tijekom boravka na jezeru Como gdje Clooney ima vilu, a zatim i u njihovom domu u Los Angelesu.

Baria je nedavno za Vogue ispričala kako da imala izuzetno tešku trudnoću s Amal te da joj je čak bilo savjetovano da pobaci. Kad se prvorođena kćerkica rodila suprug Ramzi Alamuddin nadjenuo joj je ime Amal, što u prijevodu znači – nada. Kasnije im se rodila i druga kći – Tala.
Baria Alamuddin nagrađivana je novinarka i spisateljica, poznata na Bliskom Istoku i u Velikoj Britaniji. Aktivno piše za nekoliko medija, urednica je na Al-Hayatu.

@amal.mon.idole

Foto: Instagram

Slični članci