Make your day different

Logo Cover

Stručnjaci su odabrali! Zvijezda serije ‘Brigerton’ Rege-Jean Page proglašen je najljepšim muškarcem na svijetu

Otkada se pojavio u Netflixovoj hit seriji ‘Bridgerton’, britanski glumac Rege-Jean Page mnogima je zasjeo na vrh ljestvice najzgodnijih muškaraca, a sada je to mišljenje dobilo i znanstvenu potvrdu. Naime, britanski estetski kirurg Julian De Silva napravio je popis najljepših svjetskih muškaraca, koristeći dobro poznatu formulu zlatne sredine, odnosno, grčki zlatni omjer ljepote fi…

Glumac Rege-Jean Page prema drevnim znanstvenim istraživanjima proglašen je najljepšim muškarcem na svijetu.

Prema istraživanju koje je proveo estetski kirurg Julian De Silve, voditelj Centra za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu, 34 – godišnja zvijezda serije ‘Bridgerton’, odnio je pobjedu zbog svojeg klasično lijepog lica i prekrasnih smeđih očiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Regé-Jean Page (@regejean)

Iza istraživanja, odnosno liste stoji britanski kirurg dr. Julian de Silva, koji u svojem radu koristi tehniku računalnog mapiranja.

Za zlatnu sredinu ili božanski omjer već se tisućama godina vjeruje da je formula savršenstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Regé-Jean Page (@regejean)

‘Ove potpuno nove tehnike računalnog mapiranja omogućuju nam da riješimo neke od najvećih misterija o tome što čovjeka čini fizički lijepim, a tehnologija je korisna i pri planiranju operacija pacijenata’, rekao je kirurg za Daily Mail.

Zvijezda ‘Bridgertona’ imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju te visoku ocjenu za položaj očiju. ‘On ima klasično lijepo lice i prekrasne smeđe oči. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, a jedina niža ocjena koju je dobio bila je širina i duljina nosa’, izjavio je doktor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Regé-Jean Page (@regejean)

Odmah iza njega slijedi 39 – godišnji australski glumac Chris Hemsworth, a na trećem mjestu našao se 35 – godišnji Michael B. Jordan.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci