Make your day different

Logo Cover

Strastveni, tajanstveni, odani i seksi! Otkrivamo 5 karakternih osobina Škorpiona, ali i koje im 3 stvari nikako ne smijete reći

Da su Škorpioni intenzivni, senzualni i uporni, već odavno je jasno. Pripadaju skupini vodenih znakova, što znači da su dosljedni, stabilni, ali i da ih stimuliraju velike emocije. Osobe rođene u znaku Škorpiona su strastvene oko stvari koje vole, nisu jednostavni, ali svemu pristupaju s velikom dozom fokusa. Njihova privlačna priroda ne bi vas trebala iznenaditi, a želite li otkloniti sva iznenađenja, u nastavku doznajte 5 karakternih osobina koje su zajedničke većini Škorpiona, ali i koje 3 rečenice im nikada ne smijete uputiti…

Osobe rođene u znaku Škorpiona su borbene, direktne i samouvjerene. Od partnera traže ono što i daju – sve ili ništa, a smatraju se najseksi i najtajanstvenijim od dvanaest zodijačkih znakova.

U čast sezone Škorpiona, koja je započela 23. listopada i traje do 21. studenog, otkrivamo 5 zanimljivih osobina tipičnih za ovaj horoskopski znak, ali i što im nikako ne smijete reći:

1) Škorpioni su poput mora – duboki, ali burni

Često se kaže kako su Škorpioni najstrastveniji znakovi Zodijaka. Sve što rade, rade sa velikom strašću, ili uopće ne rade. Njihova sudbina je složena, a negativna karakteristika je dio nezgodnog otrovnog karaktera, koliko je otrovan sam škorpion. Magnetski su privlačni i misteriozni, no ovisno o raspoloženju, mogu biti izuzetno burni i dramatični.

 
@taylorlashae

2) Njihov život je stalna borba

Njihov vladar je Pluton, koji im daje neiscrpnu energiju da nastavljaju sa svime što naume. Ne bježe od rada, dapače, no za određene stvari u životu možda će se morati izboriti malo teže od drugih. Slijede svoje nagone što ih čini neustrašivim i samouvjerenim borcima.

@ph_vanushkina

3) Škorpion može biti najbolji ili najgori prijatelj

Za Škorpione, odanost je jedna od najvažnijih stvari u životu. Izdaju nikada neće zaboraviti. Ukoliko im dokažete da mogu računati na vas, biti će vrlo zahvalni prijatelji. Čuvaju tajne, a prijatelje biraju pažljivo. Strast upravlja njihovim životom te mogu voljeti i mrziti s jednakom strašću, ali kako rijetko pokazuju osjećaje, teško je znati što misle ili osjećaju. S druge strane, nikada neće zaboraviti kada je netko bio dobar prema njima i višestruko će se odužiti za to.

@tanyaparfileva

4) Misteriozni su i privlačni, a za partnera će učiniti sve

Kao i sve što radi, Škorpion voli strasno, ali njihova ljubav je nestabilna te se lako pretvara od žestoke ljubomore u nježnost. Prevaru ne oprašta, a partneru može skinuti zvijezde s neba a zauzvrat traži vjernost i povjerenje. Imaju visok libido, a seks za Škorpiona je od primarnog značenja u kojem se izmjenjuje užitak sličan rađanju i umiranju.

@manhattan.daily.chic

5) Kod njih cilj opravdava sredstvo

Njihova stalna prevrtanja način su kako troše energiju. U poslu su vrlo predani, iako često mijenjaju pozicije jer nigdje ne mogu ostati dugo. Njihov cilj je afrodizijak, užitak u svemu, a zahvaljujući velikoj koncentraciji – u njihovom slučaju cilj opravdava sredstvo.

Poput mnogih horoskopskih znakova, i Škorpioni su povezani s mnoštvom predrasuda. Ipak, postoje određene stvari koje su točne, a kako biste izbjegli mogući konflikt sa vatrenim Škorpionom, u nastavku doznajte koje 3 stvari će ih izbaciti iz takta:

1) Laganje

Škorpioni ne mogu podnijeti kada im netko laže jer laganje smatraju gubitkom vremena. Situacije u kojima su primorani lagati (vrlo rijetko) su im nepodnošljive. Kada nekoga uhvate u laži, jako će se potruditi razotkriti istinu jer vjeruju da jedna laž vodi prema drugoj laži. Optužite li Škorpiona za laž, vjerojatno ste ga potpuno izbacili iz svojeg života.

@ph_vanushkina

2) Nikada nemojte reći: ‘Mogu li ti vjerovati?’

Ako nešto ovakvo kažete škorpionu, povrijedit ćete mu ponos, principe i čast. Škorpioni su odane i zaštitnički nastrojene osobe kada su u pitanju oni do kojih im je stalo. Isto očekuju zauzvrat, a pitanje možete li im vjerovati smatraju promašenim i viškom.

@vbulusheva

3) Nemojte povrijediti njihovu intimnost

Intimnost je za Škorpiona vrsta umjetnosti čija se vrijednost ne smije umanjivati. Pomoću intime, izražavaju svoje emocije koje ne znaju izreći riječima. Intimni odnosi u njihov život donose i zabavu bez koje jednostavno ne mogu živjeti.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci