Make your day different

Logo Cover

Strastveni, intuitivni, dinamični i uvijek moraju biti prvi! Otkrivamo 10 karakteristika osoba rođenih u vatrenom znaku Ovna

Kao prvi znak zodijaka, Ovan simbolizira novi početak- ovo je znak snažne osobnosti koji jednostavno pršti energijom. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku nigdje ne prolaze nezapaženo, dinamični su, brzi, izrazito kompetitivni – i uvijek moraju biti prvi u svemu, tako i u horoskopu. U čast njihove vladavine koja je započela 21. ožujka i traje do 19. travnja, donosimo 10 karakteristika ovog osebujnog znaka Zodijaka…

Osobe rođene u periodu od 21. ožujka do 20. travnja pripadaju znaku Ovna za kojeg kažu da je najagresivniji od svih znakova Zodijaka.

To nimalo ne čudi, s obzirom na to da se nalazi pod dominacijom Marsa – boga rata. To često nije loša karakteristika, no pitate li osobe koje u svom životu imaju barem jednog Ovna, vjerojatno neće istaknuti tu crtu kao najsjajniju.

@ph_vanushkina

1) Rođeni su vođe

Ovnovi imaju urođenu sposobnost vođenja i znaju kako preuzeti kontrolu i dovesti svoj tim do pobjede. Uživaju u nadmoćnoj poziciji i strahopoštovanju drugih. Kao što je prethodno spomenuto – u svemu moraju biti prvi, a to znaju i ostvariti.

2) Ne zanima ih tuđe mišljenje

Pripadnici ovog horoskopskog znaka znaju što žele – i baš ih briga što drugi o tome misle. Učinit će sve ono što su zamislili i baš onako kako su to zamislili, ništa ih ne može uvjeriti u suprotno. Ovnovi svakoga dana ustaju s misijom da učine svoj svijet malo sretnijim mjestom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Мария Вебер (@vebermariia)

3) Imaju sposobnost čitati druge ljude

Ovnove je teško zavaravati, stoga, lišite se problema i u startu iznesite sve karte na stol. Sposobnost čitanja drugih ljudi jedna je od njihovih najjačih vrlina.

4) Neustrašivi su u svim situacijama

Ovnovi nisu mekušci. Naprotiv! Izrazito su snažni, otporni i jedan od najhrabrijih znakova Zodijaka. Ne postoji situacija u koju Ovan neće hrabro uskočiti, a u opasnosti ne djeluje pod pritiskom, već hladne glave i toplog srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nataliya Vanushkina (@ph_vanushkina)

5) Spontani su i teško ih je uloviti

Njihova spontanost i impulzivnost ponekad može dovesti do ludila osobe koje se nalaze u njihovom životu: njihovo je ponašanje gotovo nemoguće predvidjeti. No, s druge strane, imate li Ovna u životu, jedna stvar je sigurna – uvijek će pronaći način da vas iznenade i baš nikada vam neće biti dosadno.

6) Nemaju dlake na jeziku

Suzdržanost i Ovnovi ne idu skupa. Njegovo mišljenje svi će uvijek čuti, htjeli to ili ne. Taktika im pritom nije jača strana, stoga često (nenamjerno) povrjeđuju druge.

@doses_of_style

7) Ljubav im je najdraža emocija

Za mnoge Ovnove ljubav je ono što im daje smisao. Zaljubljivi su po prirodi, a to im je najdraži osjećaj. Glas, dodir i pojava voljene osobe izaziva im leptiriće u trbuhu. Za dragu osobu spremni su ići na kraj svijeta.

8) Izravni su, iskreni i idu do kraja

Ovnovi su iznimno iskreni i direktni prema drugima. S njiima uvijek znate na čemu ste i nikad vas neće ogovarati iza leđa, priroda im nije takva. Vrlo će brzo nanjušiti laž i neiskrenost te vas odmah postaviti na mjesto i dati vam dozu realnosti. Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka ostati će uz vas do kraja i nikada vas neće ostaviti na cjedilu.

9) Mogu biti vaše najdraže osobe – ili najgora noćna mora

Ovnovi neće prvi započeti svađu ili ulaziti u konfliktne situacije, a ako se odnosite prema njima s poštovanjem, vratit će vam na isti način. U slučaju ako ih izdate i zabijete im nož u leđa, instantno će se pretvoriti u vašu najgoru noćnu moru i uzvratit će vam još jače.

10) Strpljenje u njihovom rječniku ne postoji

Riječ strpljenje u njihovom rječniku ne postoji. Moraju li negdje čekati, pripadnici ovog horoskopskog znaka preokrenuti će sve naopačke samo da ne bi morali mirovati. Sjediti na miru za njih je ravno kraju svijeta.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci