Make your day different

Logo Cover

Što mislite o Gucci cipelama od 13 tisuća kuna?

Iako su se na reviji Aleksandre Dojčinović mnoge poznate dame istaknule svojim stylingom, dvije zaljubljenice u visoku modu prošetale su se u istom modelu cipela paprene cijene…

Jednu od najiščekivanijih revija sezone, iz prvih su redova pratile i poduzetnica Branka Krstulović i voditeljica Nikolina Ristović koje su na ovom modnom spektaklu plijenile posebnu pažnju. Naime, dvije zagrižene ljubiteljice visoke mode pojavile su se u identičnim cipelama, i to u onima s potpisom modne kuće Gucci. Ovaj efektni model karakterističan je po reljefnim detaljima na blok potpetici i metalnom kopčom na prednjem dijelu, a kako izgledaju pomalo robusne, možemo zamisliti da ih nije bilo jednostavno iskombinirati.

Ipak, budući da se radi o damama koje su nebrojeno puta zasjele na liste najbolje odjevenih dama, ovaj su statment komad ipak su uspjele izvrsno iznjeti. Tako je lijepa Nikolina tako zablistala u ružičastoj H&M haljini iz Conscious Exclusive linije koju je podignula mrežastim čarapama, dok se Branka odlučila za nešto nježnije izdanje pa se odlučila na Lei Lou bijelu haljinu s cvjetnim motivima. A cijena ovog upečatljivog komada? Prava sitnica. Ovaj efektni model može se naručiti u online shopu modne kuće Gucci za ‘skromnih’ 1790 eura. Ipak, budući da Nikolina i Branka gotovo religiozno prate modu, sigurni smo kako im se se ova investicija pokazala kao jedan od najdražih komada u njihovom ormaru.

[modalsurvey id=”872224413″ style=”flat”]

Fotografije: Press, Instagram

Slični članci