Make your day different

Logo Cover

Što je misterioznim ukrasom na leđima poručila hrvatska glumica?

Riđokosa ljepotica provodi radno ljeto na prekrasnim lokacijama sunčanog Jadrana, a njezina fotografija sa snimanja seta pokrenula je val upitnika na društvenim mrežama

Jedna od naših najuspješnijih glumica trenutno se s ostatkom filmskog seta nalazi na poluotoku Pelješcu gdje se odvija radnja filma ‘Aleksi’ koji se snima pod redateljskom palicom Barbare Vekerić. Naslovnu ulogu tumači talentirana Tihana Lazović, a  zapaženiju ulogu u scenariju imati će i Nataša koja svoje pratitelje na društvenim mrežama nerijetko razveseljava fotografijama atmosfere sa snimanja. Ipak, jedna njezina fotografija otkrila je misteriozni ukras na njezinim leđima, te pokrenula lavinu pitanja.

@nanulananula

Koja je simbolika ove neobične tetovaže, lijepa glumica nije otkrila, pa nam ostaje samo vidjeti da li će tetovaža izblijedjeti zajedno s posljednjim danima ljeta kada je predviđen završetak snimanja filma koji poluautobiografski prikazuje teškoće mladih osoba koje sazrijevaju i suočavaju se sa surovom realnoću ‘svijeta odraslih’.

Fotografije: Instagram

 

 


Hzzo


Slični članci