Make your day different

Logo Cover

Što je to lijepa Izabel Kovačić poručila ‘fensi’ majicom?

Ona je lijepa, mlada i simpatična i da… udana za jednog od najseksepilnijih nogometaša na svijetu. Zanosna Izabela, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca i nogometaša Real Madrida Matea Kovačića fotografirala se u majci s printom nekoć megapopularnog benda Spice Girls te poručila obožavateljima da ‘začine svoj život’.

 

@izabelandrijanic

 

Plavokosa ljepotica sa suprugom, zvijezdom španjolskog nogometnog kluba, trenutačno krstari na jahti po Jadranu, u društvu nekolicine bliskih prijateljica. Sunčaju se, kupaju i uživaju u jet-skiju. Obilaze skrivene vale i konobe u kojima uživaju u morskim delicijama. Mateo se vratio klupskim obvezama, a kako doznajemo par će drugi svog bračnog putovanja izabrati odlazak u neku daleku i egzotičnu zemlju.

 

@izabelandrijanic

 

Mateo i Izabela vole se već sedam godina, a upoznali su se kao srednjoškolci u crkvi u kojoj je Mateo bio ministrant, a 23 – godišnja Izabela tada je pjevala u zboru. Vjernici, koji čvrsto drže do svojih uvjerenja, dugo su tajili vezu te se još lani odlučili vjenčati upravo u crkvi u kojoj su se i upoznali. Ova bajka i gotovo savršena ljubav uzor je njihovim brojnim obožavateljima. Na društvenim mrežama ispod fotografija slavnog para često ostavljaju komentare poput: ‘Bravo Mateo, Bog ti je dodijelio pravu curu koja će te voljeti usprkos svemu’, ‘Ova će priča potrajati zauvijek’ te ‘zbog njih vjerujem u ljubav’.

 

@izabelandrijanic

 

Nakon lanjskih zaruka par se vjenčao u u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Mateu je kum bio prijatelj Marin Miletić, dok je Izabel za vjenčanu kumu odabrala najbolju prijateljicu Enu Cupać. Na vjenčanju su bili i Mateovi suigrači, Marcelo i Caio Alves iz Real Madrida, Ivan Perišić te Dejan Lovren sa suprugom.

 

 

Iako se prije vjenčanja nagađalo da je Izabela trudna, par još uvijek čeka taj blagoslov. Koliko vole djecu i žele obitelj moglo bi se iščitati i iz novog businessa koji je pokrenula Izabela. Iako je još pri kraju studija ekonomije u Madridu je pokrenula posao: sa sestrom je počela proizvoditi prirodne proizvode za bebe, a Mateo je za potrebe predstavljanja dječje kolekcije pozirao kao model.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci