Make your day different

Logo Cover

Što bih učinio da se nađem u toj situaciji? Odgovor znaju protagonisti krimi serije ‘Inside Man’ koju ćete odgledati u jednom dahu

Najpopularnija streaming platforma Netflix u posljednjih nekoliko mjeseci lansirala je niz filmskih i televizijskih naslova u kojima će posebno uživati ljubitelji napetih krimića. Posljednji adut je misteriozni, kriminalistički triler ‘Inside Man’, koji je na omiljenu platformu stigao još u listopadu prošle godine, a u samo nekoliko dana zauzeo je visoko drugo mjesto na ljestvici najgledanijih serija u Hrvatskoj. Neobična, ali izuzetno realistična priča uvodi nas u vrtlog misterija, a kroz četiri limitirane episode postavlja se samo jedno pitanje: ‘Što bih napravio da se nađem u takvoj situaciji?’ 

Omiljena streaming platforma Netflix izbacila je mini seriju ‘Inside Man’, mračnu, kriminalističku priču o ubojstvu i ljubavi koja vas zove da ju pogledate u jednom dahu.

@prasinasamarsa

Što ćemo sve učiniti zbog ljubavi, i koja je granica između ljubavi i mržnje? Ako pitate Jeffreyja Grieffa, jednog od protagonista ovog neobičnog kriminalističkog trilera, čiju ulogu tumači genijalni Stanley Tucci, granica zapravo ne postoji.

On je, naime, profesor kriminalistike koji je osuđen na smrtnu kaznu jer je ubio svoju suprugu, a njegova filozofija temelji se na mišljenju da je svatko od nas ubojica, čije unutarnje zlo može izići na vidjelo u bilo kojim okolnostima.

@prasinasamarsa

Osim Stanleyja Tuccija, u glavnoj ulozi pojavljuje se i cijenjeni britanski glumac David Tennant koji tumači ulogu vikara, naizgled običnog, normalnog i obiteljskog čovjeka koji djeluje i radi u službi Boga.

 

No, što kada se dogodi loš dan i pogrešan trenutak?

@prasinasamarsa

Kroz perspektive različitih ‘kriminalaca’, koji su naoko potpuno normalni ljudi, serija prati stravičnu stranu ljudske psihe koja je spremna puknuti u bilo kojem trenutku i otvoriti vrata najmračnijem dijelu našeg karaktera.

@hartswoodfilm

Mnoštvo neočekivanih obrata, napetost do samog kraja i križanje međusobnih puteva ono su što je čini izuzetno primamljivom za gledanje, zbog čega ćete samo listati epizodu za epizodom.

Sva sreća, pa je riječ o limitiranoj seriji ograničenoj na samo četiri epizode, što znači da je predstojeći kišni vikend pred nama idealna prilika da se naoružate kokicama i upustite u razmišljanje o temama na  koje možda nikada ne biste ni pomislili.

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube

Slični članci