Make your day different

Logo Cover

Sting konačno stiže u Hrvatsku!

Istinski gitarski rock spektakl, kako najavljuju povratničku turneju 57th & 9th jednog od najvećih svjetskih glazbenika Stinga, u Hrvatsku stiže za manje od dva mjeseca

Pulska će Arena, 26. srpnja 2017. ugostiti ovog legendarnog umjetnika koji se u svojoj već četiri desetljeća dugoj karijeri može pohvaliti s više od 100 milijuna prodanih albuma, brojnima nagradama, dvanaest solo albuma te vječnim hitovima iz razdoblja grupe Police.

#sting##allthistime##a&mrecords# #police##stingpolice##cd##pop# #jazz##mycdcollection#

A post shared by MarcoBlues😎 Made in Italy (@rob_dematt) on

Iako je pulska pozornica Stingu već dobro poznata, priznaje da ga još uvijek drži trema uoči koncerta, a povratku pred svoje najvjernije obožavatelje posebno se raduje.
Veselim se povratku u Pulu i susretu s fanovima koji su mi lojalni već tolike godine. Ovaj će koncert biti noć puna odlične glazbe i svojevrsni presjek moje karijere uključujući pjesme s novog albuma. Iako sam neke pjesme otpjevao više od tisuću puta, uvijek pronađem nešto novo u njima, a zbog ovih izvrsnih glazbenika koji dolaze sa mnom, cijeli je materijal dobio neki novi život, Još me uvijek uhvati trema prije izlaska pred publiku i to je razlog zašto se toliko radujem svakoj turneji. Iako ću se u Hrvatskoj zadržati vrlo kratko jer me već drugi dan očekuje nastup u Italiji, potrudit ću se pronaći vremena i malo se odmoriti.“-izjavio je glazbenik Sting ususret dolasku u Hrvatsku, a popularnom glazbeniku  će se na pulskoj pozornici pridružiti i njegov sin, svestrani glazbenik Joe Sumner.

Turneja 57th & 9th započela je početkom veljače, a slavni glazbenik na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao svoju raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova. Na turneji će mu se pridružiti i tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera. Nakon Europskog dijela turneje Sting se seli u Centralnu i Južnu Ameriku te Aziju, a onda se ponovo vraća u Europu na dogovorene nastupe na odabranim ljetnim festivalima. S obzirom na veliki uspjeh i posjećenost ove svjetske turneje te zahvaljujući odličnim kritikama, menadžment Stinga odlučio je dodati još tri datuma početkom rujna u Sjevernoj Americi. Preostale ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 690 kuna za parter te 790 kuna za parter dolje.

Fotografije: Press
PBZ

Slični članci