Make your day different

Logo Cover

Stiglo je vrijeme za proljetnu dekoraciju! Donosimo 16 ideja za uređenje balkona i terasa s kojima je nemoguće pogriješiti

Uređenje balkona i terasa posao je kojeg se mnogi rado prihvate u proljeće, stvarajući u domu ugodan kutak za opuštanje tijekom toplijih dana. Uz malo pažnje i stručnih detalja, svoj balkon pretvorit ćete u skrivenu oazu koja uz samo malo uloženog truda doista može postati vaše omiljeno mjesto za opuštanje. Kako bismo vas dodatno inspirirali i potaknuli da razmišljate izvan okvira, u nastavku donosimo 16 divnih ideja s Instagrama koje mogu poslužiti kao inspiracija…

Stiže nam to doba godine –  kad balkoni i terase postaju vrlo važan dio životnog prostora. Mnogi od nas žele taj prostor pretvoriti u zelenu oazu u kojoj ćemo tijekom ljetnih mjeseci odmarati nakon posla, provoditi večeri s prijateljima ili piti jutarnju kavu.

Stručnjaci preporučuju izbjegavanje glomaznog namještaja, već upotrebu kovanog željeza, ultra popularnog ratana, tikovine i plastike.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Small Balcony Design (@smallbalconydesign)

Pripazite i na tkaninu koja također mora biti vodootporna ako vaš namještaj ne planirate redovito premještati iz unutarnji prostorija u vanjski.

Ako je vaš balkon minijaturan, od namještaja odaberite tek manji stol i nekoliko stolica, a potom se poigrajte dekorativnim elementima koji će itekako promijeniti i podignuti cijelu vizuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Small Balcony Design (@smallbalconydesign)

Volite li boho stil, slobodno nakrcajte balkon s mnoštvo detalja, uzoraka i pletiva. Ljubitelji romantičnog stila, poigrajte se s lampicama, mekim jastucima i krznenim prekrivačima.

Kako bismo vas dodatno inspirirali, u nastavku donosimo 16 ideja s Instagrama koje lako možete iskopirati:

@home.decor.chit.chat
@home.decor.chit.chat
@balconydecor_ideas
@gozdee81
@belliwood_living
@deer.home
@plant.alka
@maryluu_lifestyle
@smyk_w_kuchni_blog
@bitkilievinguncesi
@huajatelier
@dielenliebe
@perfect.homess
@perfect.homess
@interioryesplz
@interioryesplz

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci