Make your day different

Logo Cover

Stigao je najiščekivaniji krimić godine ‘Srce crno kao tinta’ iz pera slavne J.K. Rowling, autorice legendarnog Harryja Pottera

Nakon romana ‘Zov kukavice’, ‘Dudov svilac’, ‘Karijera zla’, ‘Smrtonosno bijelo’ i ‘Nemirna krv’ stigao je šesti naslov iz serije kriminalističkih romana s detektivom Cormoranom Strikeom iz pera slavne J.K. Rowling, autorice legendarnog Harryja Pottera. Robert Galbraith je pseudonim J.K. Rowling, a za pisanje kriminalističkih romana odlučila se budući da taj žanr obožava kao čitateljica.

‘Srce crno kao tinta’ dosad je najopsežniji naslov koji zaokružuje seriju veoma uspješnih kriminalističkih romana. Prvih pet knjiga Roberta Galbraitha oduševile su kako kritiku tako i brojne čitatelje, a u neodoljivom istražiteljskom paru uživalo je više od 11 milijuna čitatelja.

Srce crno kao tinta

Roman ‘Srce crno kao tinta’, u prijevodu Mirne Čubranić, najupečatljiviji je i najuzbudljiviji dosad. Čudesno zapetljan, ostavit će vas bez daha. Knjiga odmah po izlasku obara rekorde. Tako je u prvih sedam dana od objavljivanja zauzeo vrhove listi najprodavanijih knjiga u Velikoj Britaniji. Osim što je bio najprodavaniji naslov u kategoriji kriminalističkih romana, ova uspješnica bila je najtraženija u odnosu na druge kategorije i žanrove.

Pet prethodnih romana o istražitelju Cormoranu Strikeu, ‘Zov kukavice’, ‘Dudov svilac’, ‘Karijera zla’, ‘Smrtonosno bijelo’ i ‘Nemirna krv’, našli su se na vrhovima ljestvica međunarodnih bestselera i prilagođeni su za televizijsku seriju u produkciji Bronte Film and Television.

@milano_streetstyle

RADNJA:

Kad uplašena i mahnita Edie Ledwell posjeti ured Detektivske agencije Strike i Ellacott tražeći pomoć, Robin nije sigurna što misliti. Kao sukreatoricu popularnog animiranog serijala Srce crno kao tinta Edie progoni tajanstven internetski lik Anomija. Edie očajnički želi razotkriti Anomijin pravi identitet.

Robin odlučuje da joj agencija ne može pomoći i zaboravlja na slučaj dok nakon nekoliko dana ne pročita vijesti o ubojstvu Edie Ledwell na groblju Highgate, mjestu radnje Srca crnog kao tinta.

Robin i njezin partner Cormoran Strike sada su primorani razotkriti Anomijin pravi identitet. Ali složena mreža internetskih pseudonima, poslovnih interesa i obiteljskih sukoba upliće Strikea i Robin u slučaj koji iskušava granice njihovih istražiteljskih sposobnosti na nove i zastrašujuće načine…

Foto: promo/Instagram


Hzzo


Slični članci