Make your day different

Logo Cover

Stariji sin preminule američke glumice Anne Heche oprostio se od voljene majke emotivnom objavom koja slama srca i koja je mnoge rasplakala

Američka glumica Anne Heche sinoć je preminula u 54. godini nakon što su na zahtjev obitelji isključeni aparati za održavanje života, a koji su pomagali vitalnim organima da funkcioniraju budući je bila na listi donora organa. Preminula glumica, poznata po ulogama u filmovima kao što su ‘Psiho’, ‘Donnie Brasco’ i ‘Cedar Rapids’, protekli petak doživjela je strašnu prometnu nesreću, a iza sebe je ostavila dvojicu sinova.

Starijeg 20-godišnjeg Homera dobila je u braku s bivšim partnerom Coleyem Laffoonom, dok je mlađeg 13-godišnjeg Atlasa dobila s Jamesom Tupperom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

 

Stariji sin Homer od voljene majko oprostio se javno emotivnom porukom koja slama srca i koja je mnoge glumičine prijatelje i obožavatelje dodatno rastužila.

‘Danas smo moj brat Atlas i ja izgubili mamu. Nakon šest dana nevjerojatnih emocionalnih promjena ostao sam s dubokom tugom. Nadam se da je moja mama slobodna od boli i počinje istraživati ono što volim zamišljati kao njezinu vječnu slobodu. Tijekom proteklih šest dana obitelj, tisuće prijatelja i obožavatelja otvorili su mi svoja srca. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mog tate Coleya i moje maćehe Alexi, koji su moja stijena tijekom ovog vremena. Počivaj u miru, mama, volim te, Homer’, prenio je Dedline.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Heche je sa svojim nasljednicima bila vrlo bliska i često ih je vodila na brojna javna događanja, a njihovih zajedničkih fotografija nije nedostajalo ni na javnom Instagram profilu slavne glumice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 洪铭铧 (@hongmenyan)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@emilyclarke.ie)

Foto: Instagram

Slični članci