Make your day different

Logo Cover

Stajliš šilterica modni je dodatak sezone! Nosit će se tijekom cijele godine, a s nekim od ovih 15 modela nemoguće je pogriješiti

Tijekom hladnih mjeseci pokrivala za glavu mnogima su neizostavan dio svakodnevnih outfita. Uz šubare i pletene kape, ove zime nose se – šilterice. Odvažni modni dodatak dobio je novo ruho kroz zanimljive tkanine, teksture i boje, a mi smo odabrali 15 najljepših iz aktualne ponude…

Ako planirate uložiti u novi modni detalj koji će s lakoćom podići svaku odjevnu kombinaciju, sa šiltericom nećete pogriješiti. Iako ih većinom vezujemo uz ljeto, kape sa šiltom posljednjih tjedana sve češće viđamo kao dio zimskih stajlinga.

@joanavaz_

Osim u ležernim izdanjima, sjajno izgledaju i u poslovnim outfitima – primjerice uz odijelo ili predimenzioniranu košulju i široke hlače. U novim kolekcijama popularnih modnih imena mogu se pronaći modeli za svačiji stil i ukus – od vunenih preko krznenih do onih od trapera.

Modne minimalistice srodnu dušu pronaći će u šiltericama neutralnih tonova, kao i varijantama od samta ili nekog drugog efektnog materijala u neupadljivoj nijansi. Volite li nešto razigraniju modu, odaberite kapu jarke boje ili upotpunjenu uzorkom.

@modamodunca

Kako bismo vam olakšali potragu za idealnim modelom, istražili smo aktualnu ponudu te izdvojili 15 ludo dobrih komada:

Zara, 15,95 €
Zara, 15,95 €
Zara, 15,95 €
Pull&Bear, 9,99 €
Pull&Bear, 9,99 €
H&M, 3,99 €
H&M, 4,99 €
H&M, 9,99 €
H&M, 12,99 €
Jacquemus, 85 €
Mango, 19,99 €
Mango, 19,99 €
H&M, 6,99 €
Prada, 550 €
MiuMiu, 484 €

Ako još niste sigurni kako uklopiti ovaj modni dodatak u svakodnevne kombinacije, inspirirajte se mrak stajlinzima trendseterica s Instagrama:

@anaferreiravaz_
@joanavaz_
@sseyad
@ktlaime
@have.clothes.ua
@juliannawilde
@juliannawilde
@vaness.bahelkova
@thestylestalkercom
@joanavaz_
@karlita_wendy
@sseyad
@juliannawilde
@karlita_wendy

Foto: Instagram / promo

Slični članci