Make your day different

Logo Cover

Spremni ste za proljetni makeover stana? Ovih 8 Instagram profila vrelo su inspiracije i zadovoljiti će sve ukuse!

Ako razmišljate o preuređenju doma i naišli ste na kreativnu blokadu, ne očajavajte. Za Vas smo pronašli najbolje Instagram profile koji se bave unutrašnjim dizajnom i nakon samo par klikova sigurno ćete dobiti viziju svog novog dnevnog boravka koji će unijeti novu vedrinu u život. Svima onima koji su naumili osvježiti svoj omiljeni kutak i ne mogu izdržati još jednu godinu, a da ne promijene još samo ‘jednu’ stvarčicu pronašli smo neiscrpne izvore za uređenje doma….

1. Nicky Kehoe

Todd Nickey i Amy Kehoe napravili su pravo malo dizajnersko carstvo u kojem često kombiniraju klasične komade namještaja s onim jako ‘uvrnutima’.

@nickeykehoe

2. Inspire Me Home Decor

Najnoviji trendovi u unutrašnjem uređenju će vam dati dobar poticaj da pronađete svoj savršeni dom.

@inspire_me_home_decor

3. Design Sponge

Ova stranica je utočište za sve one koji su spremni i sami zaprljati ruke te vlastitim radom doprinijeti stilu svoje kućice.

@designsponge

4. Homedesign

Bilo da ste ljubitelj prirodnih kombinacija drva i kamena ili naginjete minimalističkim trendovima ovdje ćete moći pronaći sve moguće kombinacije.

@homedesign

5. Emily Katz

Pomalo ekscentrična dizajnerica Emily Katz ljubiteljica je shabby chica, a voli staviti u dnevni boravak i neobične stvari poput mreže za ležanje. Ako Vam se sviđa da imate biljke na podu, na stropu ili da vise na zidu Emily će vam biti nova omiljena savjetnica za dom.

@emily_katz

6. Domino Magazine

Prekrasni interijeri u kombinaciji s slasnom hranom. Što još čovjek može poželjeti? Riješenja za mjesto u kojem se stvaraju obiteljski obroci je uvijek najtoplije mjesto u kući, a neka onda bude i vizualno ognjište u kući.

@dominomag

7. The Every Girl

Usmjeren na žene kojima je važna karijera, ali im je također važan i  stilski izričaj. Ova stranica je za beskompromisne žene novog doba koje znaju što žele. Jer žene mogu sve!

@theeverygirl_

8. Homepolish

Odlične i pristupačne ideje za vaš dom možete pronaći na ovom sjajnom Instagram profilu. Ovdje ćete pronaći savjete kako brzinski ušminkati svoj već pomalo dosadnjikavi dom.

@homepolish

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci