Make your day different

Logo Cover

Spektakularnom street style revijom Duchess u subotu planira pokoriti zagrebačku špicu, evo o čemu se radi….

Modni brand, koji su zavoljele brojne domaće fashionistice, nastao je prije osam mjeseci, a iza njega stoje Snježana Mehun i dizajner Antun Tin Brišara. Namijenjen je urbanim djevojkama i ženama. U svojoj maloj kreativnoj radionici osmislili su jedan drugačiji način predstavljanja široj publici. Street style revija Duchess modela, među stvarnim ženama koje nose njihov potpis, održati će se u subotu na zagrebačkoj špici. Duchess ‘žive lutke’ prošetati će Cvjetnim trgom, Bogovićevoj ulici, na Trgu bana Josipa Jelačića, ali i na posebnim lokacijama gdje će biti postavljene ‘Duchess Barbie kutije za lutke’, u kojima se prolaznici mogu fotografirati i tako osvojiti  neku od haljina preko društvenih mreža. Naravno, sve to uz nezaobilazni hastag #duchesswomenswear.

Duchess je kompletno hrvatska proizvodnja na što su njihovi idejni začetnici iznimno ponosni. U manje od godine dana njihov se potpis prepoznao, a kreacije se prodaju u Hrvatskoj na četiri prodajna mjesta, u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Dubrovniku ali i u Salzburgu.

‘Kao i svake sezone, i ove smo ostali vjerni svom stilu. Za ovo proljeće/ljeto odlučili smo se poigrati s našim klasičnim krojevima, a uz njih smo dodali i nove. Poigrali smo se novim bojama točnije narančastom, uzorcima koji se mogu naći na nekoliko novih modela i teksturama materijala. Kvaliteta materijala i njihova udobnost za vrijeme nošenja nam je bila najbitnija. Kao i svake sezone veliku pozornost pridodajemo ženstvenosti i jednostavnosti. Krojevi su kao i svake sezone prilagođeni različitim tipovima žena, kako bi svaka od njih mogla pronaći nešto u svom stilu, i za sebe. Skoro svi naši modeli krojem i materijalom  prilagođeni su da se mogu nositi i u dnevnim, a i u večernjim prigodama. Moramo priznati da smo jako zadovoljni ovom kolekcijom i nadamo se da će se svidjeti svakoj ženi. Treba naglasiti kako smo za ovo ljeto pripremili i posebnu kolekciju T-shirta koja će biti predstavljena na našoj modnoj reviji’, doznali smo od tima Duchess.

Foto: Grgo Žonja
Styling: Antun Tin Brišar
Modeli: Talia model


Hzzo


Slični članci