Make your day different

Logo Cover

Spektakularna capsule kolekcija modne kuće Nebo

Capsule kolekcija modne kuće NEBO prikazana na posljednjoj večeri Fashion Weeka Zagreb, dala je odgovor na vječito pitanje što odjenuti za ljetnu sezonu i što ponijeti sa sobom na odmor kako bismo bili spremni za sve ljetne izazove

Na pisti Fashion Weeka Zagreb tako su sinoć samo istinski zaljubljenici u hrvatski modni dizajn mogli vidjeti capsule kolekciju inspiriranu dugim ljetnim noćima, zaigranim danima, sjetnim osmjesima i optimizmom u kojoj prevladavaju basic komadi nosivi u nebrojenim prilikama.


Poseban je naglasak bio na haljinama koje s različitim modni dodatcima poput remena u trenutku postanu potpuno nova priča! Kolekcija ima snažnu žensku perspektivu, ali na trenutke odlazi u djevojački zaigrano, s detaljem poput predimenzioniranih mašni na drvenim natikačama.


Suknje su visokog struka, kombinezoni nježno prijanjaju uz tijelo, a haljine podatne, mekane i udobne. Prevladavaju tkanine u tamnoplavoj i bijeloj boji kao idealnoj boji za ljetne dane, a crvena se ističe u detaljima.


Pruge su glavni motiv kao ultimativni ljetni print, a njihova vedrina može se kombinirati na bezbroj različitih načina. Kroz cijelu kolekciju provlače se keper trake koje daju notu sportske opuštenosti. Krojevi su ležerni, a linija tijela naglašena je ukrasnim štepovima i pojasom u struku. Lan i popelin su dominirajuće tkanine.


Dugačke plisirane haljine u kombinaciji s ravnim sandalama brza su ulaznica u glamurozni, ali opušteni stil. Ovo je modna priča koju ćete čuvati (made to keep) i nositi iz sezone u sezonu.

Kolekcija je puna ženstvenih komada odjeće kao stvorenih za duge ljetne dane kada, posebice u kolovoškim vrućinama, nije lagano zadržati lepršav i opušten stil, no ova kolekcija nudi upravo to: ležernost, razigranost i opuštenost u sparnim ljetnim danima.

Fotografije: Zvonimir Ferina


Hzzo


Slični članci