Make your day different

Logo Cover

Sonja Kovač modno briljirala na lokaciji koju su ovih dana posjetili brojni Hrvati, dva najtraženija komada sezone začinila detaljem čija popularnost opet raste

Sonja Kovač obožava putovati, no zbog pandemije koronavirusa u proteklih godinu dana nije mogla obilaziti atraktivne destinacije diljem svijeta. Ipak, lijepa blogerica iskoristila je slobodan vikend kako bi u društvu partnera Gorana Mandića posjetila snijegom prekrivena Plitvička jezera. Za tu priliku zgodna influencerica uskočila je u dva najtraženija komada sezone – teddy bear kaput i jogger hlače, a začinila ih je modnim dodatkom koji se, čini se, polako vraća na modni radar i nedavno smo ga imali prilike vidjeti na još jednoj poznatoj dami…

‘Vilinska zemlja. Stigli smo! Kako vam se više sviđa, po danu ili po noći?’ upitala je Sonja Kovač pratitelje na Instagramu uz fotografiju sa snijegom prekrivenih Plitvičkih jezera koja su proteklog vikenda posjetili brojni Hrvati.

Atraktivna 36-godišnja blogerica nikada ne propušta priliku malo se dotjerati, stoga ne čudi da je modno briljirala i na izletu ležernog karaktera.

@xoxosonjakovac

Jedna od naših najuspješnijih influencerica poigrala se s tonovima smeđe boje i hit modnim komadima koji su obilježili sezonu i već neko vrijeme ne izlaze iz mode.

U glavnoj ulozi našao se tamnosmeđi teddy bear kaput, model koji je u kratkom roku osvojio brojne Hrvatice, a potpisuje ga poznati rumunjski brend Gerard Darel. Za ovaj odjevni predmet poznata Bjelovarčanka izdvojila je otprilike 2.300 kuna.

 
Gerard Darel, $372

Gotovo da nema fashionistice koja ove sezone nije nabavila barem jednu trenirku, stoga ne čudi da ni Sonja Kovač nije odoljela tom trendu.

Dinamična blogerica posegnula je za smeđim modelom iz kolekcije talijanske modne kuće Gucci prekrivenim prepoznatljivim logom brenda. Efektne jogger hlače i dalje su dostupne u prodaji po paprenoj cijeni od oko 6.300 kuna.

Gucci, $ 1,020

Kako bi razbila smeđe komade, influencerica je posegnula za minimalističkom bijelom dolčevitom i robusnim čizmama koje su u kratkom roku postale predmet žudnje modnih ovisnica.

Radi se o modelu s potpisom talijanskog modnog velikana Prade, kakve u svom ormaru imaju i brojne druge poznate Hrvatice, poput Izabel Kovačić i Viktorije Rađe, a cijena mu iznosi oko 11.400 kuna.

Prada, 1.500 €

Kao točka na ‘i’ ovoj modnoj priči došla je prošivena kožna torba smeđe boje, ali i bijela šubara, donedavno zapostavljeni modni dodatak koji se, čini se, polako vraća na modni radar.

Prošiveni model pod nazivom Kamikaze s krznenim detaljima djelo je amsterdamskog brenda Barts, a Sonju Kovač stajao je otprilike 230 kuna.

Barts Kamikaze, 37 €

Sličnu kapu nedavno je isfurala i cijenjena glumica Bojana Gregorić Vejzović pa možemo očekivati kako će ovaj detalj ubrzo preplaviti hrvatske ulice.

Već niz hladnih sezona fashionistice luduju za svim komadima od umjetnog krzna, bilo da se radi o kaputima, prslucima pa čak i torbicama, stoga ne čudi da se i kape od tog chic materijala ponovno vraćaju u modnu igru.

Foto: Instagram / promo

Slični članci