Make your day different

Logo Cover

Sonja Kovač i Adriana Ćaleta-Car sjajno furaju Pradine glam torbice s kristalićima! Našli smo jeftiniju verziju hit modela vrijednu svega 180 kuna

Ove sezone glam dodaci proživljavaju svojih pet minuta, a modne ovisnice izgubile su glavu za sjajnim torbicama s Pradinim potpisom. Dva modela upotpunjena kristalićima iz kolekcije talijanskog modnog diva često imamo prilike vidjeti na Instagramu, no čini se kako na njih nisu ostale imune ni poznate Hrvatice. Dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car i blogerica Sonja Kovač prošetale su slične torbice na potpuno različite načine, a teško je odlučiti čiji je outfit ljepši…

Da se šljokice zaista mogu nositi u svakoj prilici, u posljednje vrijeme potvrdile su brojne slavne ljepotice, trendseterice, ali i poznate Hrvatice. Ovih dana dvije poznate dame s domaće scene isfurale su najtraženije glam torbice modne kuće Prada – i oduševile.

@xoxosonjakovac

Jedna od njih je influencerica Sonja Kovač, koja je pokleknula pred dobro poznatim modelom imena Cleo upotpunjenim kristalićima. Zgodna 37-godišnja blogerica odabrala ju je za večernji izlazak u Dubaiju, gdje boravi već nekoliko dana.

Za ovaj modni dodatak blogerica je izdvojila otprilike 22.600 kuna, a zanimljivo je istaknuti kako je u većini trgovina već potpuno rasprodan. Popularna poduzetnica spojila ga je sa satenskim crnim hlačicama i srebrnim metaliziranim topićem koji malo toga ostavlja mašti.

 
Prada, £2,500

Ni Adriana Ćaleta-Car nije mogla reći ‘ne’ Pradinoj torbici s kristalićima. Atraktivna WAGS-ica odlučila se za model imena Crystal Satin koji se još može uloviti na službenim stranicama talijanskog modnog giganta za oko 12.300 kuna.

 

Za razliku od Sonje Kovač, 30-godišnja supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara kombinirala je ovu torbicu s bijelim komadima i zablistala u fenomenalnom monokromatskom stajlingu sačinjenom od sakoa, bluze, kratkih hlačica i čizama preko koljena.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
@adrianadurdevic / Prada, $1,850

Ako žudite za torbicom upotpunjenom kristalićima, a ne možete si priuštiti Pradine modele, pronašli smo chic varijantu s high street potpisom koju sada možete uloviti po 30 posto nižoj cijeni.

Naime, poznata multi-brend trgovina ASOS lansirala je gotovo identičan model u sklopu svoje linije ASOS Design. Ovaj dodatak nekada se prodavao po cijeni od 250 kuna, sada ga možete imati za svega 180 kuna.

ASOS, £19.71

Foto: Instagram / Prada / ASOS

Slični članci