Make your day different

Logo Cover

Sonja Kovač bez greške fura trend koji ćemo uskoro viđati na svakom koraku, a nije odoljela ni najpoželjnijim cipelama sezone

Zgodna blogerica Sonja Kovač svakodnevno inspirira zaljubljenike u modu odvažnim modnim kombinacijama koje spajaju vruće trendove i modne klasike. Popularna influencerica pohvalila se nedavnim izdanjem nosivom u svakoj prilici, a vrti se oko must have komada sezone. Glavna uloga outfita pripala je košulji-haljini, ultimativnom modelu koji bismo uskoro mogli viđati na svakom koraku. Kako bi naizgled jednostavnom komadu podarila novo ruho, posegnula je za elegantnim dodacima, a kao točka na ‘i’ došao je par obuće koji trenutačno nema konkurenciju…

Influencerica Sonja Kovač ne boji se eksperimentirati na modnom polju, što je iznova dokazala najnovijim izdanjem koje bi odobrila i fashionistica najistančanijeg ukusa.

Atraktivna 38-godišnja blogerica poigrala se s najpopularnijim trendovima sezone koji dominiraju ulicama modnih metropola.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

‘Red poljupca pa red hrane i što ti više treba!’, poručila je autorica bloga ‘XOXO Sonja’, pohvalivši se romantičnim spojem sa svojim zaručnikom Goranom Mandićem, no njezine riječi pale su u drugi plan kraj genijalnog stajlinga.

Kreativna Bjelovarčanka glavnu ulogu svog stajlinga dodijelila je svijetlo ružičastoj košulji-haljini, a kako bi je podigla na višu razinu, posegnula je za elegantnim crnim prslukom koji seže sve do bokova.

Saint Laurent, 2.500 $

Zgodna blogerica u ruci je držala torbicu koju će prepoznati svaka modna entuzijastica. Model imena Le 5 à 7 iza kojeg stoji prestižna francuska kuća Saint Laurent jedan je od najtraženijih na modnoj sceni već nekoliko godina, usprkos vrtoglavo visokoj cijeni od 2,500 dolara.

Svoj look Sonja je zaokružila trenutačno najpopularnijim parom obuće – robusnim loafericama, koje već nekoliko godina ne silaze s liste najpoželjnijih cipela, čak ni tijekom proljetnih mjeseci.

Prada, 1.090 €

Njezin odabir pao je na model s potpisom luksuzne talijanske kuće Prada, koje krasi prepoznatljiv logotip brenda, a zgodna blogerica uparila ih je uz svijetlo ružičaste čarape.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci