Make your day different

Logo Cover

Sofia Vergara u strahu za sigurnost svoje obitelji zatražila zaštitu od suda kako bi stala na kraj maltertiranju koje već neko vrijeme traje

Kolumbijska glumica Sofia Vergara i njezin suprug, glumac Joe Manganiello, ovih dana žive u strahu, jer ih nepoznati i psihički nestabilan muškarac već neko vrijeme uhodi. Luis Balaguer, producentski partner zvijezde serije ‘Moderna obitelj’, podnio je zahtjev za mjere zaštite slavnog para zbog muškarca imena Rengifo Randazzo koji je nedavno uhićen radi neovlaštenog ulaska njihovu zatvorenu zajednicu…

U domu Sofije Vergare i njezinog supruga Joea Manganiella odvija se prava drama. Naime, 48-godišnja glumica i pet godina mlađi glumac našli su se na meti Rengifa Randazza, psihički nestabilnog muškarca koji ih već neko vrijeme uznemiruje. Kako bi riješio ovaj problem i zaštitio slavne supružnike, Luis Balaguer, producentski partner junakinje serije ‘Moderna obitelj’, podnio je prijavu protiv muškarca koji ih uhodi, zatraživši od suda da mu odredi zabranu prilaza na manje od 100 metara.

@sofiavergara

U sudskim dokumentima producent je naveo kako je Rengifo Randazzo prilikom uhićenja zbog prijestupa priznao da je vrebao njega, glumački par te Sofijinog 28-godišnjeg sina Manola. Producent Luis Balaguer poručio je i kako je obitelj atraktivne glumice u strahu za svoje živote jer ih je Randazzo više puta maltretirao. Također, u prijavi stoji da je napadač već ranije nekoliko puta priveden zbog nasilja u obitelji, a Sofia Vergara i Joe Manganiello nisu jedini koji su za njega tražili mjeru zabrane prilaska, prenosi TMZ.

Usprkos problemima s kojima se suočavaju, slavni supružnici nisu propustili priliku obilježiti jedan od najvažnijih dana u svom životu. Protekle nedjelje zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ i njezin životni suputnik proslavili su petu godišnjicu braka.

@sofiavergara

‘Sretna 5. godišnjica, Joe Manganiello. Volim te!’ poručila je zaljubljena Sofia Vergara na Instagramu uz fotografiju s raskošnog svadbenog slavlja na Floridi.

Kolumbijska glumica i glumac Joe Manganiello izgovorili su sudbonosno ‘da’ nakon godinu i pol veze, a mladenka je zablistala u vjenčanici Zuhaira Murada kreiranoj samo za nju. Junakinju TV serije ‘Moderna obitelj’ do oltara je odveo njen sin Manolo. Iako je Sofia naglašavala da bi voljela malu svadbu, na proslavu je stiglo čak 400 uzvanika, među kojima su i glumac Channing Tatum, glumica Reese Witherspoon te brojne druge zvijezde A-liste.

@sofiavergara

Foto: Instagram

Slični članci