Make your day different

Logo Cover

Sniženja su idealna za kupovinu bezvremenskih komada koje možemo nositi još dugo u jesen, pronašli smo 15 ‘must have’ komada

Na sezonskim sniženjima obično kupujemo za sezonu koja je u tijeku ili pri kraju kako bismo to mogli nositi i dogodine. Da to ne mora uvijek biti tako, dokazuju i brojni komadi koji su idealni za slojevite kombinacije kada temperature variraju. Kako bismo vam olakšali kupovinu, pronjuškali smo aktualnu ponudu omiljenih high street brendova i izdvojili 15 komada koji se još uvijek mogu uloviti po ljetnim sniženjima, a idealni su i za jesenske kombinacije…

Sniženja su pravo vrijeme za nabavku klasičnih bezvremenskih komada koje možemo nositi tokom cijele godine. Ne mislimo na odjevne komade koje ćete nositi jednom i pospremiti na dno ormara, nego na odjeću koju ćete nositi još dugo u jesen.

@august_xvi

U ljetnoj ponudi često nailazimo na lagane jakne namijenjene za prohladne ljetne noći, a upravo njih nosit ćete preko laganih topova kada počnu vjetroviti jesenski dani.

@ezgiiergun

Košulje i topove za ljetne izlaske kombinirajte i s komadima od laganog pletiva za spoj toplije i hladnije sezone, a osim različitih materijala, predlažemo da kombinirate i vedre ljetne s tamnijim jesenskim bojama.

@isabelcamposr

Mornarske prugice također su dobar odabir kako biste ljetnu atmosferu zadržali pri povratku u gradsku gužvu.

 
@ezgiiergun

Osim odjeće, na sniženju su i razni modni dodaci, što je prava prilika za investiciju u novu torbu, bila ona klasična shopper bag, trendi bucket bag ili mala clutch torbica za kavu u gradu ili večernje izlaske.

@isabelcamposr

U nastavku donosimo 15 ključnih komada koji se mogu uloviti po neznačajnim cijenama, a nosivi su još nekoliko mjeseci:

ZARA, 79.90 KN
ZARA, 99.90 KN
ZARA, 99.90 KN
ZARA, 249.90 KN
H&M, 12.99 €
H&M, 19.99 €
H&M, 27.99 €
MANGO, 79.90 KN
MANGO, 169.90 KN
Massimo Dutti, 349 KN
Massimo Dutti, 169 KN
Massimo Dutti, 649 KN
Massimo Dutti, 499 KN
Massimo Dutti, 169 KN
Massimo Dutti, 399 KN

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram / Promo

Slični članci