Make your day different

Logo Cover

Snižena haljina boje ljubavi od samo 230 kuna izazvala je pomamu među Hrvaticama, a idealna je za sve koje žele glamurozni (kućni, naravno!) ulazak u Novu godinu!

Nova godina samo što nije pokucala na vrata, a zbog trenutne epidemiološke situacije dočekat ćemo je u kućnoj atmosferi. Iako neće biti noćnih izlazaka, i dalje se vrijedi malo skockati i provesti najluđu noć u godini u glam izdanju kako bi ulazak u 2021. godinu bio malo ljepši i svečaniji. U Zarinoj sniženoj kolekciji naletjeli smo na elegantnu crvenu haljinu od samo 230 kuna kao stvorenu za novogodišnji kućni tulum koja je već izazvala pomamu među modnim ovisnicama…

Bilo da Novu godinu dočekujete u vlastitom domu ili kod najbolje prijateljice, to je idealna prilika da nakratko zaboravite na trenirke i uskočite u glamurozne komade u kojima ćete se osjećati ugodno, ali izgledati skockano.

Zara

Poznato je vjerovanje da nošenje crvene boje na Silvestrovo donosi ljubavnu sreću u Novoj godini, a u Zarinoj sniženoj kolekciji našli smo savršen odjevni komad u jarkoj nijansi kao stvoren za kućne tulume.

Riječ je o midi haljini širokog kroja s remenom na području struka koja krojem laska svakom tipu ženske figure te ga vizualno proljepšava.

Zara

Midi kreacija s prorezom i V-izrezom satkana je od crvenog žakarda te je krasi decentni vintage print, a siluetom podsjeća na luksuzne svilene ogrtače u maniri filmskih diva.

 

Da je ova haljina izazvala pravu pomamu među fashionisticama, najbolje potvrđuje podatak da je na službenom web shopu još uvijek dostupna samo u XS veličini, dok se u fizičkim dućanima može uloviti i drugi brojevi.

Zara, 229,90 kn

Velika potražnja za ovim modelom ne čudi, jer se sada, umjesto po originalnoj cijeni od 400 kuna, prodaje za svega 230 kuna.

Usto, velika prednost Zarine crvene haljine je to što se može nositi na bezbroj različitih načina i nakon Silvestrova, primjerice uz robusne čizme, gležnjače s visokim potpeticama ili pak na proljeće uz natikače.

Je li i vas osvojila na prvi pogled?

Foto: Zara

Slični članci