Make your day different

Logo Cover

Snaha Ivice Todorića na rođendanskoj proslavi brenda Izabel Kovačić zadivila vitkom linijom na kojoj nema tragova nedavne trudnoće

Izabel Kovačić, prije puta u Katar gdje je s tribina bodrila supruga Matea Kovačića na Svjetskom nogometnom prvenstvu, u Zagrebu je organizirala rođendansku proslavu svog brenda Lunilou, a među odabranim uzvanicima bila je i Milica Todorić, supruga Ivana Todorića i snaha Ivice Todorića. Lijepa Milica prije samo četiri mjeseca rodila je svoje treće dijete, kada je nakon Vida i Arije stigla i malena Mila.

U centru Zagreba, u zgradi u kojoj je nekad živio Dragutin Tadijanović, najpopularniji hrvatski brend ekološki osviještene odjeće, lunilou,  proslavio je svoj 7. rođendan.

Izabel Kovačić sa sinčićem Ivanom

Kroz najkvalitetnije tkanine, najmekše trenirke, najudobnije haljine, lunilou nas već 7 godina strpljivo i pažljivo uvodi u svijet ekološki osviještene mode i uči nas kako su mali koraci potrebni da bi se učinile velike stvari. Kako bi i svojim primjerom to pokazali, lunilou team odlučio je svoj rođendan proslaviti darivajući druge. Svoju dječju odjeću poklonili su štićenicima SOS Dječjeg sela Lekenik i mališanima iz Kuće ljubavi te tako na najbolji mogući način proslavili ovu malu veliku brojku.

Lidija Lešić

‘Iskreno ne mogu vjerovati da vec slavimo 7 godina! Toliko toga smo već ostvarili a imam dojam kako još isto toliko i planiramo za budućnost. Lunilou je nešto o čemo smo sestra i ja dugo sanjale i dugo planirale tako da sada kada se osvrnem na sve što smo prošle, jako sam ponosna na nas i na cijeli lunilou team’, otkrila je osnivačica brenda Izabel Kovačić.

Kako i priliči brendu koji svoju filozofiju temelji na estetskom minimalizmu, jednostavnosti i osjećaju za lijepo, proslava rođendana izgledala je upravo tako.

 

U prekrasnom ambijentu lunilou showrooma uz samo svijetlost svijeća uzvanici su uživali u delicijama koje je za njih pripremio restoran Barrel dok su Nika Turković, Dominik Grgić i Domagoj Čondrić svojim izvedbama upotpunili romantični ugođaj samog eventa.

‘Jako mi je žao da u ovaj prostor ne stane barem još toliko ljudi koliko smo imali jer upravo bi mi toliko još trebalo da se zahvalim svima koji nas svih ovih godina podržavaju i koji zajedno s nama uče, napreduju i rastu kroz brigu za svijet oko nas’, rekla je Izabel te dodala: ‘Nisam ni sanjala kada smo počinjali ovu priču da ćemo samo 7 godina kasnije imati jednu malu vojsku vjernih kupaca i prijatelja zbog kojih je svaka kolekcija još malo posebnija i zbog kojih je sve ovo moguće.’

Milica Todorić na rođendansku proslavu srigla je u haljini s potpisom Rebecce Vallance, čija je cijena na sniženju oko 4200 kuna, a uz ružičastu kratku haljinu s vezicama na prednjem dijelu, kombinirala je ružičaste najlonke. Stajling je zaokružila gležnjačama s platformom u istoj boji i potpisom modne kuće Valentino.

Milica Todorić

Ivan i Milica Todorić u srpnju su po treći put postali roditelji. Bivša manekenka na svijet je donijela djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Mila, a osim najmlađe Mile, supružnici Milica i Ivan Todorić roditelji su sina Vida i kćeri Arije.

Foto: Irina&Matej

Slični članci