Make your day different

Logo Cover

Slavne dame stigle na amFAR: Heidi i Leni Klum u obiteljskom izlasku, Demi Moore blistala poput prave dive, a jedna je ljepotica podbacila…

Prestižni Filmski festival u Cannesu, koji traje do subote, 25. svibnja, ne bi bio isti bez tradicionalne humanitarne večeri organizacije amFAR, čiji je cilj prikupljanje sredstava za istraživanje AIDS-a i prevenciju HIV-a. Ovaj gala događaj već godinama privlači najveće svjetske zvijezde na jug Francuske, a ni ovogodišnje izdanje nije podbacilo po pitanju dugačke liste slavnih ljepotica koja su modnim izdanjima čak i nadmašila neka dosadašnja. Slavna njemačka manekenka Heidi Klum stigla je u pratnji svoje nasljednice Leni, holivudska zvijezda Demi Moore blistala je u bijeloj toaleti, a odvažno izdanje glumice Diane Kruger zasjenila je loša frizura…

U sklopu 77. izdanja Filmskog festivala u Cannesu održala se još jedna gala humanitarna večer neprofitne organizacije amfAR (Foundation for AIDS Research), na koju svake godine stižu neka od najvećih svjetskih zvijezdi.

Na crvenom tepihu okupila se vojska slavnih ljepotica, a sve od reda pokazale su uistinu spektakularna i odvažna modna izdanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Check the Tag (@checkthetag)

Njemačka glumica Diane Kruger nosila je metalik zelenu kreaciju s potpisom talijanske kuće Prada koja je sjajno istaknula njezinu put i oči, no odvažna haljina ostala je u sjeni loše frizure koja ju je postarala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @glamfendi

S druge strane, nepogrješiva je bila holivudska glumica Demi Moore, koja poput prave dive zablistala u bijeloj haljini s drapiranim dekolteom i dijamantnim lancem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @vsmodels_mx

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The V.o.g.u.e Lifestyle (@im_so_v.o.g.u.e)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci