Make your day different

Logo Cover

Slavna Oskarovka Halle Berry proslavila 56. rođendan u (seksi!) čipkastom bodyju i pokazala odvažnu promjenu boje kose

Slavna američka glumica Halle Berry proslavila je 56. rođendan, a u znak zahvale svoje je obožavatelje na društvenim mrežama počastila zavodljivim fotografijama koje su, između ostaloga, otkrile i njezinu novu frizuru. Slavna Oskarovka prije tjedan dana odlučila se na drastičnu promjenu imidža, a sada je ponosno pokazala svoje kovrče u boji lavande…

Nagrađivana američka glumica Halle Berry zahvalila se svojim obožavateljima na brojnim čestitkama povodom 56. rođendana, a tom prigodom pokazala je i svoju novu (odvažnu!) frizuru za koju je dobila samo pohvale.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

 

Svoje prepoznatljive kovrče prije tjedan dana 56 – godišnja glumica obojila je u dominantnu – ljubičastu boju, a budući da nije riječ o trajnoj boji boji za kosu, kroz nekoliko pranja nijansa je poprimila novi izgled te je sada u boji lavande. Ovu je promijenu otkrila  novim senzacionalnim fotografijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Holivudska glumica prvo je pozirala u (seksi!) čipkastom bodyju, a potom je svoje obožavatelje počastila fotkom u opuštenoj bijeloj ljetnoj haljini. Tom prigodom zahvalila se svima na lijepim željama povodom rođendana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Slavna Oskarovka u sretnoj je vezi Grammyjem nagrađenim glazbenikom Van Huntom.

Nakon tri propala braka, onih s Davidom Justiceom, Ericom Benetom i Oliverom Martinezom, zvijezda filma ‘Žena mačka’ u novom partneru pronašla je sve što je tražila, a ne krije koliko je sretna i ispunjena.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci