Make your day different

Logo Cover

Slatke ženske tajne zvjezdanih prijateljica

Glumica Ivana Roščić u slatkom je iščekivanju svog drugog djeteta, a lijepa splićanka svoje posljednje mjesece blaženog stanja provodi u društvu svojih dugogodišnjih prijateljica Marijane Batinić i Nataše Janjić koja je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničnu fotografiju.

Potpuno prirodne, neopterećene i nasmijane, lica ove tri karizmatične dame su osvježenje u moru generičkih Instagram fotki , a njihova prepiska u komentarima nasmijala nas je do suza. Naime u mnoštvu komplimenta koji su vrvili u kometarima fotografije pronašao se i onaj Ivane Roščić koja ima njezinu vlastitu interpretaciju.

‘Podbuhla pijandura i dva top modela’- napisala je glumica čiji duh i iskrenost jednostavno morate voljeti, a budući da će početkom rujna na svijet donjeti malenu djevojčicu, svoje posljednje dane trudničkog staža odlučila je provesti u dobrom društvu s mnogo smijeha.

 

@nanulananula

 

Lijepa glumica i njezin suprug Marko Balić prvi put su postali roditelji malenog Tome u ožujku 2015. godine,  a ovaj prelijepi dječak uskoro će preuzeti ulogu starijeg brata djevojčici koja uskoro stiže na svijet.

Fotografije: Instagram

 

 

 


Hzzo


Slični članci