Make your day different

Logo Cover

Slatke brige poznate mame

Glazbenica Pamela Ramljak i njezin suprug, ekonomist Mladen Salajster neizmjerno uživaju u prvim mjesecima roditeljstva, pa iako je njihova sreća sada potpuna, izgleda kako je njihov mališan zauzeo tatino mjesto u krevetu i nema ga se namjeru odreći u skorije vrijeme

Lijepoj pjevačici se ostvarila životna želja kada je prije četiri mjeseca na svijet donijela svog sinčića Antuna koji je potpuno zaokrenuo njezin život. Kako nije nikakva tajna da su prvi mjeseci majčinstva izazovni, tako ni Pamela uspjela izbjeći slatkim brigama na koje nailaze sve mlade mame. Naime, maleni Antun odbija spavati sam i budi se na prvi znak odsustva svoje mame, a čini se i da ima ozbiljnu namjeru izgurati tatu iz zajedničkog kreveta. Iskrenoj pjevačici tako nije preostalo ništa drugo nego tražiti savjet drugih mama, pa je tako na svom Instagram profilu objavila preslatku fotografiju svog mališana popraćenu duhovitim apelom za pomoć.

‘-Ovo mu je igraona. Još nije spavao u svojoj sobi a kamoli u kreveticu. Čim osjeti da nije uz mene budi se. Nije da mi je krivo ali mislim da lagano mom mužu je. 😂😂 i on bi svoju ženu nazad. Mame imate kakav savjet? Nemojte samo ” pusti ga da plače u sobi i zaspati će…” to ne mogu jer fakat nije zahtjevan samo voli spavati uz mene…a i ja uz njega. U biti tražim savjet za muža očito 🙈😂😂😂 – napisala je u opisu fotografije, a savjeti iskusnih mama su se počeli redati jedan za drugim.

 

Iako su mišljenja oko spavanja u istom krevetu s djetetom podijeljena, vjerujemo kako će Pamela na kraju ipak poslušati svoj majčinski instinkt, a sigurni smo kako će joj njezin suprug i ovaj put biti bezuvjetna potpora.

Fotografije: Instagram
Autor: D.P

Slični članci