Make your day different

Logo Cover

Skrivena mjesta zagrebačke ulične umjetnosti oduševila brojne poznate u šetnji, među njima Pedru Soltza, Antoniju Blaće, Marijanu Batinić…

Umjetnost koja živi na ulicama grada Zagreba zaista je impresivna i bogata, a za to su zaslužni umjetnici koji svojim kreativnim radovima gradu daju poseban pečat. Jedan od njih svakako je i Slaven Kosanović Lunar koji je domaćim i inozemnim gostima Skechers Arch fit eventa pokazao najpoznatija djela zagrebačke ulične umjetnosti.

Street art danas je jedna od najbrže rastućih umjetnosti, a brojni poznati gosti uživali su u razgledavanju skrivenih mjesta u Zagrebu s jednim od naših najboljih street art umjetnika.

Mirna Medaković, Lucija Lugomer, Nika Turković, Mario Valentić sa sinčićem

Zahvaljujući udobnosti Skechers ARCH FIT tenisica koje odlikuje jedinstveno dizajnirana i patentirana podrška stopalu, gosti su istinski uživali u šetnji. Važno je istaknuti da Skechers ARCH FIT tenisice smanjuju šok i opterećenje za stopala, te povećavaju disperziju težine.

Osim što su lagane i meke, podrška su svakodnevnim aktivnostima, a njihov oblik razvijen je na temelju 20 godina podataka i 120 000 skeniranja različitih stopala.

Nakon šetnje centrom, kroz tunel Grič, preko Tuškanca i Gornjeg grada, pa sve do Tkalčićeve ulice i parka na Opatovini, ugodno druženje nastavljeno je u Roots baru u najzagrebačkijoj ulici – Tomićevoj. Uz  svirku uživo Nike Turković i glazbe DJ Ree uživali su brojni gosti poput Jelene Veljače, Antonije Blaće, Andree Andrassy, Marijane Batinić, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Harmander, Mirne Medaković Stepinac, Pedra Soltza, Maria Valentića i ostalih.

Ana Begić Tahiri, Antonija Blaće i Ana Maras Harmander
Pedro Soltz, Marijana Batinić, Marijana Mikulić, Jelena Veljača, Nevena Rendeli

Kako su uklopili Skechers Arch Fit tenisice u svoje stylinge te kako su se proveli na street art šetnji i druženju, pogledajte u galeriji u nastavku.

Foto: promo

 

Slični članci