Make your day different

Logo Cover

Skijaš Bode Miller u stravičnoj nesreći izgubio 19 – mjesečnu kćerkicu, a njegova je tuga bacila cijeli svijet na koljena…

Američki skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan Beck proživljavaju najteže trenutke u svom životu.Naime, njihova je 19 – mjesečna kćerkica Emmy u stravičnoj nesreći izgubila svoj život. Neizreciva tuga roditelja te njihovo  priopćenje o kojem su obavjestili javnost o svom gubitku, bacila je cijeli svijet na koljena….

‘U potpunosti smo uništeni. Preminula je naša djevojčica Emmy. Nikada, u milijun godina ne bi pomislili da je moguće doživjeti ovakvu bol. Njezina ljubav, njezino svjetlo, njezin duh nikada neće biti zaboravljeni. Naša je djevojčica voljela život i živjela ga je u potpunosti do zadnjeg trena’, napisao je na Instagram profilu najuspješniji američki skijaš i olimpijski pobjednik Bode Miller dan nakon što je njegova 19-mjesečna kći tragično preminula, a post je popraćen nizom fotografija njihove Emmmy….

@millerbode
@millerbode
@millerbode

A post shared by Bode Miller (@millerbode) on

Strani mediji prenose kako se nesreća dogodila dok se Emmy kupala u bazenu, a unatoč bjesomjučnim pokušajima oživljavanja, djevojčica je izgubila borbu.

@millerbode

Bode Miller je u braku s manekenkom i profesionalnom igračicom odbojke na pijesku, a svoju ljubav su ovjekovječili bračnim zavjetima 2012. godine. Tri godine kasnije dobili su sina Edwarda Nasha, a potom i kći. Američki skijaš iz prethodne veze ima dvoje djece…

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci