Make your day different

Logo Cover

Sjajne ideje za poklone kojima ćete izmamiti osmijeh na lice mališanima, ali i odraslima

U posljednje vrijeme sam primijetila da su se svi zasitili onih klasičnih poklona za razne prigode te većina želi nešto originalno u obliku slatke uspomene. S obzirom da smo u sezoni raznih proslava kako rođendanskih, vjenčanih i ostalih slavlja, došla sam na ideju da vam pomognem i predložim vam neka rješenja s kojima ćete razveseliti one koji su vam važni….

Kada se djetetu kupuju pokloni najčešće se kupuju igračke. No kako to uvijek bude, dijete se igrački jako razveseli, no brzo je se zasiti i padne u zaborav. U idealnim uvjetima poklon bi trebao predstavljati osobnost osobe kojoj ga poklanjamo, biti pokazatelj njegove navike, interesa pa i uspomena koja će biti jedinstvena.

Ovog puta sam se odlučila za ideje kojima ćete obogatiti interijer onima kojima poklanjate. Jer ukrašavanje interijera obično je dugotrajan proces za one koji svojem prostoru žele dati poseban pečat. I kad se čini da je to sve,iznenadite ih i poklonite nešto novo, nešto posebno i drugačije.
U nastavku vam donosim nekoliko ideja kojima ćete razveseliti mališane, ali i odrasle kojima želite izmamiti osmijeh na lice.

@permialei
@permialei
@permialei
@permialei
@permialei
@letterboards_and_lightboxes
@lovemyspace.design

Fotografije: Instagram
Autor: Ivana Kirigin

Slični članci