Make your day different

Logo Cover

Sirova stvarnost: Ovo je 5 najgledanijih dokumentaraca s Netflixa koji će Vas doslovno prikovati za ekran

Tražite li uzbudljiv filmski naslov kojim ćete prikratiti nesnosne vrućine i usput proživjeti nešto što još nikada niste doživjeli, tad zabavu nemojte tražite među izmišljenim scenarijima. Radije odaberite dobar dokumentarac, a ako ne znati koji, mi smo za Vas složili listu najboljih 5. Barem tako kaže publika s Netflixa…

Jeste li primijetili kako su se trendovi u filmskoj industriji drastično promijenili? Nekad smo birali obične filmove, a serije i dokumentarce gledali ‘ako baš moramo’ no danas je priča skroz drugačija.

Danas su na cijeni serije, bilo kojeg žanra, a umjesto običnih filmova publika sve više traži pravu realnost. Kako drugačije nego kroz dokumentarce. A, ako je i Vama već puna kapa izmišljenih scenarija, svakako zavirite u našu listu koja krije 5 trenutno najjačih i najgledanijih dokumentarnih filmova.

Pogledajte trailere,ugrubo otkrijte o čemu se rade, a potom uzmite slobodno poslijepodne i pustite dlakama da se naježe. Oni možda nisu horori, ali njihova surova stvarnost itekako će Vas dojmiti.

5. Virunga

https://www.youtube.com/watch?v=Wu-vjWd7Tb8

4. Dirty Money

3. Making a murderer

2. Planet Earth II

1. Wild Wild Country

@helobmartin

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci