Make your day different

Logo Cover

Sinsay ima fantastične samostojeće police po vrlo pristupačnim cijenama, ovih 10 modela uklopit će se u svaki stil interijera

Posljednjih godina popularni modni brendovi odlučili su se pozabaviti i asortimanom za uređenje doma. Uz Zaru Home i H&M Home, među najpopularnijima je poljski div Sinsay. Kolekcija posvećena interijeru vrvi od fantastičnih komada povoljnih cijena, a ovih 10 stalaka isplativa su investicija…

Samostojeće police mogu učiniti čuda za izgled svake prostorije. Osim što su lijepe, vrlo su praktične jer na njih možete postaviti košarice i kutije te tako dobiti na prostoru za odlaganje.

Ako razmišljate o kupovini drvenog ili metalnog stalka, svakako zavirite u novu kolekcije poljskog brenda Sinsay. U aktualnoj ponudi mogu se naći raznovrsni modeli za kupaonicu, dnevni boravak i kuhinju koji će se s lakoćom uklopiti u svaki stil uređenja.

Sinsay

Osim u praktične svrhe, ovaj komad namještaja da se iskoristiti i za dekoriranje doma. Možete ga upotpuniti šarmantnim detaljima, poput vaze za cvijeće, svijeća, knjiga i pladnjeva sa zanimljivim ukrasima.

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim samostojećim policama, odabrali smo 10 modela sa Sinsayjevim potpisom za koje ne morate izdvojiti puno novca:

Sinsay, 6,99 €
Sinsay, 14,99 €
Sinsay, 19,99 €
Sinsay, 19,99 €
Sinsay, 19,99 €
Sinsay, 19,99 €
Sinsay, 19,99 €
Sinsay, 19,99 €
Sinsay, 22,99 €
Sinsay, 29,99 €

Foto: Sinsay


Slični članci