Make your day different

Logo Cover

Sin Hillary Duff ima ‘savršeno’ ime za sestricu koja uskoro dolazi na svijet, ali mami ono nije baš najbolje sjelo….

Odabir imena djeteta može biti iznimno sladak ili užasno težak zadatak, pogotovo ako se u izbor umiješa i nestašno dijete sa svojim, često suludim idejama. Jedna takva sinula je i sinu Hillary Duff, a mi se ne možemo oteti dojmu da je pred njom težak zadatak razuvjeravanja…

30-godišnja glumica Hillary Duff u slatkom je očekivanju svog drugog djeteta, a njen sin Luca Cruz, kojeg je dobila u braku s bivšim kanadskim hokejašem Mikeom Comrie, već ima idealno ime za sestricu.

@hilaryduff

 

@hilaryduff

Hillary, koja se od Mikea rastala 2016. godine, sad ljubi novog dečka, američkog pjevača Matthewa Komu, s kojim, kako je par nedavno obznanio, jedva čeka svoju malu princezu. A dok princeza ne stigne, imaju zadatak razuvjeriti šestogodišnjeg Lucu, koji je mami postavio ultimatum, a o kojem je Hillary nedavno pričala u Late Night Showu s Jamesom Cordenom.

‘Pripremili smo se za bilo kakve prijedloge, ali Luca misli da je Cofant Croissant jedino savršeno ime za seku’, rekla je Jamesu, a kad ju je slavni voditelj pokušao uvjeriti da je ime lijepo i neobično, morala je naglasiti da Luca ne samo da inzistira na svom prijedlogu, već se ime ne smije niti razdvojiti.

@hilaryduff

Dakle, ili će se zvati Confant Croissant, ili će par morati uložiti poseban napor da malenog razuvjere.

@hilaryduff

Hoće li im to poći za rukom,vidjet ćemo kad Hillary rodi, a dotad će mala tročlana obitelj vrijeme kratiti u opuštenim šetnjama ulicama Los Angelesa. Ili u maženju i vježbanju s Hillarynom tek rođenom nećakinjom. Čisto da se podsjeti kako se to radi.

@hilaryduff
@hilaryduff

Fotografije: Instagram

Slični članci